"Öncelikli hedefimiz bir üst tura çıkmak"

13.09.2017 - 14:03 | Son Güncellenme: 13.09.2017 - 14:03

Medipol Başakşehirli Edin Visca Avrupa Ligi C Grubu'ndaki Ludogorets Razgrad maçı öncesi beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajansspor'un derledikleri:

Geçtiğimiz yıl bizim belirlediğimiz hede Şampiyonlar Ligi'ne direkt kalmaktı, şampiyonlar liginde grup aşamasında başlamaktı. Ne yazık ki bu isteğimizi, hayalimizi gerçekleştiremedik. Gerçi iyi de performans göstermiştik. Baktığınız zaman Club Brugge maçlarında çok iyi oynadık, yine Sevilla maçını çok iyi oynadık ama ne yazık ki şampiyonlar liginde grup elemesine kalamadık.

UEFA'da devam ediyoruz. UEFA grup aşamasına kalmak bizim için önemliydi. Bizim öncelikli hedefimiz bir üst tura çıkmak. Her şeyden önce rakip analizini iyi yapıyoruz, maça çıkmadan önce rakibimizi çok iyi tanıyoruz ve onların bütün özelliklerini çok iyi biliyoruz. Bize bunu zaten teknik ekip çok iyi şekilde hazırlıyor. Ondan sonra da bize kalan bunları saha içinde uygulamak kalıyor.

Kaliteli oyuncularla lig daha kolaydır. Özellikle Adebayor gibi Avrupa'nın önemli takımlarından oynamış birisiyle böyle tecrübeli ayaklarla oynamak tabii ki işimizi kolaylaştırıyor. Ama her şeyden önce takım olmak, takım olgusu önemli. Hocamızın istediklerini yapmak önemli. Zaten herkes bu mücadeleyi verirse, savaşırsa saha içinde elinden geleni yaparsa zaten takım olarak iyi sonuçlar alırız. Ama tabii ki tecrübeli ayaklarla oynamak her zaman daha önemlidir.

Benim için her zaman önemli olan önceki sezondan daha iyi olmaktır, gelişim sürecinde olmaktır. Ve tabii ki her şeyden önemlisi sağlığımızın yerinde olması lazım. Ama takım her sene gün geçtikçe daha iyi hale geldi. Bende aynı şekilde sürekli üstüne koymaya çalıştım. Daha iyi performans vermek istedim. Umarım bu şekilde devam edecektir. Bu zaman kadar yaptıklarımla yetinmeyip daha da iyi yerlere gelip daha iyi maçlar oynayıp iyi bir performans göstermek istiyorum takımım adına.

Senin için hazırladığımız haberler