Önder Karaveli, Başakşehir maçı sonrası dert yandı! Sakatlık...

Orhan Gülek
07.03.2022 - 22:37 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 22:43

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşma sonrası Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli değerlendirmelerde bulundu

Önder Karaveli, Başakşehir maçı sonrası dert yandı! Sakatlık...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlanırken, Önder Karaveli karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

"Yine golü atamamak bizim için problem oldu"

Oynanan mücadelede oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getiren Karaveli "Ben çalışmaya başladığımdan beri bu senaryoyu defalarca yaşadık. Oyununu kazandığımız bir maçı daha kazanamadık. Daha az sayıda pozisyon bulsak da oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunum. Yine golü atamamak bizim için problem oldu. Rakip 35. dakikada ilk geldiği pozisyonla birlikte golü attı. Devreye beraberlikle girmek isterdik ama onu yapamadık. " dedi.

"Bir hamle hakkımızı son 20 saniye için kullanmak istemedik"

Takımdaki sakat oyunculardan dert yanan Karaveli "Maçın son bölümlerinde net bir pozisyon bulamadık.  Devreye 1-2 girince yük ağırlaştı. İkinci yarı reaksiyon gösterdik, golü de erken bulduk ama sonrasında diğer maçlara göre daha az pozisyon ürettik.  Welinton sakatlandı, Necip oyuna girecekti ama ilk devrenin bitmesine 20 saniye vardı. Bir hamle hakkımızı son 20 saniye için kullanmak istemedik.  Golde kalecimiz ve 4 savunma oyuncumuzun olduğu yerden yedik. Alex'in oyundan çıkma talebi ondan geldi. Aynı şekilde Güven için de devre arasında doktorlar sakatlığı nedeniyle riske edilmemesini söylediler. " ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a müjdeli haber! Yerine gelecek oyuncu belli oldu...
Habere Git

"Doktorlarımız, Galatasaray derbisine yetiştirmek için yoğun çaba gösteriyor"

Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı öncesi sakat oyuncularının iyileşmesini umduğunu söyleyen Karaveli "Ben göreve başladığımızdan beri eksik oyuncumuz var demedim. Umarım önümüzdeki hafta için sakat oyuncularımızdan düzelen isimler olur, doktorlarımız sakat oyuncularımızı derbi maça yetiştirmek için yoğun çaba gösteriyor." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler