Önder Karaveli: Beşiktaş Süper Kupayı kazansın benimle ya da bensiz…

Feride Kara
30.12.2021 - 23:33 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 01:13

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Altay’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Önder Karaveli maçın ardından geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Önder Karaveli: Beşiktaş Süper Kupayı kazansın benimle ya da bensiz…

Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Karaveli "Zor geçeceğini biliyorduk. Hiçbir maç kolay geçmiyor zaten. 3 gündür sürpriz sonuçlar gördük, alt takımlarla olsa bile çok zorlanan rakiplerimizi gördük. Bugünün kolay olmayacağını biliyorduk ama bugünü kolaylaştıracak şey, ilk golü atmaktı. İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlandık ama golden sonrası biraz daha kolay oldu. Bugün takımımız 26. resmi maçını oynadı. Bütün sahada olup bitene rağmen kupada üst tura çıkmak bizim için çok önemliydi.

Benimle ya da bensiz olsun

Beşiktaş taraftarı vazgeçmeyenleri hep sever, sevmiştir, sevecektir. Biz de takımımızla çıktığımız her maçta vazgeçmediğimizi göstermek istiyoruz. Ayrıca Beşiktaş taraftarları onları sevenleri de sever. Bu çok normaldir.  Süper Kupa maçında Beşiktaş’ın başında olmak benim için çok güzel olacak. O gün, bu kupayı kazananın Beşiktaş olmasını istiyorum. Benimle, bensiz… Biz de bunun bir parçası olabilirsek, ne mutlu bize.

Güzel işlere imza atmak istiyorum

Geldiğim günden beri oynayacağımız maçlara odaklanıyorum, sonrasına bakmıyorum. Maçlardan sonra ne olacağını düşünmüyorum. Pozisyonumun ne olacağına da hiç bakmadım. Sadece iyi temsile odaklandım. Bundan sonrası da benim için aynı devam ediyor. Bugün kupada bir maç kazandık. Yarını düşünmüyorum. Beşiktaş'ta güzel işlere imza atmak istiyorum."

 

Senin için hazırladığımız haberler