Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Konyaspor yenilgisi sonrası konuştu

27.12.2021 - 22:46 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 23:13

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Konyaspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Önder Karaveli yönetiminde ilk yenilgisini alan Beşiktaş, 28 puanda kalırken ilk yarıyı 7. noktaladı.

 

Karşılaşma sonrası siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Önder Karaveli açıklamalarda bulundu. 

İşte Önder Karaveli'nin açıklamaları

"Beşiktaş'ın mağlubiyeti de hak ettiğini düşünmüyorum"

"Kazananı kutlayarak başlıyorum. Konyaspor'u kutluyorum. Bugün bütüne baktığımızda takımımızın, kazanmayı çok hak etmese de mağlubiyeti de hak ettiğini düşünmüyorum. Rakibin bulduğu kadar pozisyon biz de bulduk ama Beşiktaş'ın oyunu bundan daha güçlü olmalı. Bundan daha fazla pozisyon bulmalıyız. Bunu da kabul ediyorum ama yoğun maç trafiği, oyuncuların üzerinde yorgunluk yaratıyor. Bu, net belli oluyor."

"Her iki takımda az pozisyon buldu"

"Bahane olarak değil ama ligin ilk yarısının son haftası ve maç yorgunluğu iki takımda da bugün belli oluyordu. Rotasyon da yapamayınca sıkıntı yaşanılıyor. Maç boyunca sahada dengeli bir oyun vardı. Biz maçtan önce analiz yaptığımızda geriden oyun kuran ve atak organizasyonlarını en geriden başlatan bir takım olduğunu görmüştük. Düşüncemiz onlara bu oyunu oynatmamaktı. Zaman zaman yaptık, zaman zaman yapamadık. Rakibin bulduğu kadar pozisyon bizde bulduk.   Her iki takımda az pozisyon buldu ve daha dengeli bir maç olduğunu söyleyebilirim.  Ben akan oyunda bir savunma oyuncusu değişikliği ön görmedim."

"Daha fazla pozisyon bulup goller atmalıyız"

"Rakip bizi bunaltmadı ve bir iki tane cılız pozizyon oldu. Kalemizde sayısal olmamıza rağmen son dakikalarda gol yedik. Biz Serdar'ı oyuna sokmaktan çok onu nasıl kazanırız, onu nasıl geliştiririz diye düşünüyoruz. Doğru zamanda sahada olacaktır. Ben savunma açısından bir olumsuz oyun olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha hücumda çoğalabilseydik. Biraz daha doğru ataklar yapsaydık gol atmamak içten değildi. Bulduğumuz pozisyonlar var ama Beşiktaş için yeterli değil. Beşiktaş bundan daha iyi oynamalı. Daha fazla pozisyon bulup goller atmalıyız. Ligin son maçında ancak bu kadar oldu. Bunu geliştirip, değiştirmemiz gerekiyor."

Senin için hazırladığımız haberler