Önder Karaveli, Süper Kupa'da Antalyaspor maçı öncesi konuştu

Orhan Gülek
04.01.2022 - 15:42 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 16:11

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sonrası göreve gelen Önder Karaveli, Süper Kupa'da oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesinde A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Önder Karaveli, Süper Kupa'da Antalyaspor maçı öncesi konuştu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, Süper Kupa'da oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesinde A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Oyuncu sayısında eksiğimiz olmayacak"

İlk olarak Süper Kupa öncesi takımda artan koronavirüs sayılarına dikkat çeken Karaveli "Sayısal eksikliğimiz var ama sahaya çıkan oyuncu sayısında eksiğimiz olmayacak. Beşiktaş'ın oyuncuları bugünler için var. Yarın oynayacak arkadaşlar da milli takım oyuncuları. Oynanacak kupa maçına hazır bir oyuncu topluluğu var. Maalesef Rachid Ghezzal’ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı." dedi.

"Pjanic'i merkez orta sahada oynatan da ilk ben değilim"

Maçlarda saha dizilişi yönünde gelen eleştirelere de ceva veren Karaveli "Pjanic sorusuna genel yorum üzerinden cevap vermek istiyorum. Pjanic'i merkez orta sahada oynatan da ilk ben değilim. Pjanic'ten daha fazla verim almak için pozisyonunu değiştirdik. Josef de Souza da o pozisyonda oynayabiliyor. Bazı oyunlarda ikisini de aynı anda oynatabiliriz. Atiba, Salih, Can ve Mehmet de o pozisyonda oynayabilyor." değerlendirmesinde bulundu.

Siyah beyazlı camianın kendisi ve ailesi için büyük anlam taşıdığını da dile getiren Önder Karaveli, şu ifadeleri kullandı:

 

"Beşiktaş'ta ilk maça çıktığım gün gece uyuyamadım"

 

"Beşiktaş, camiasının ve taraftarının istediği coşkulu oyunu oynamak istiyor. Bizim oyuncularla olduğumuz süre 18 gündü. Bu 18 günde yeni bir oyun inşa etmek mümkün değil. Beşiktaş'ta ilk maça çıktığım gün gece uyuyamadım. O günle ilgili bir beklentim vardı; Beşiktaş'ı iyi temsil etmek ve galibiyet pozunun bir parçası olmak. Eşim o pozu çerçeveletmiş ve evin baş köşesine koymuş. Ben o gece tanıdıklarıma, 'Ölsem de gam yemem' dedim."

"Fenerbahçe'de Arda Güler'i izlemekten keyif alıyorum"

Süper Lig'de oynayan genç oyunculara da ayrı parantez açan Karavelii "Fenerbahçe'de Arda Güler'i izlemekten keyif alıyorum. Arda'yı izlemek için birçok Fenerbahçe  maçına gittim. Galatasaray'da Bartuğ Elmaz'ı izlerken mutlu oluyorum. Bu ülkenin gençlerini izlemek beni mutlu ediyor." dedi.

Kerem Kalafat konusu

Öte yandan Uşakspor'da kiralık olarak forma giyen ve bu hafta Beşiktaş'a geri dönmesi beklenen Kerem Kalafat'la ilgili ise Karaveli, şöyle konuştu:

 

"Kerem Kalafat'la ilgili geri çağırma gibi bir düşüncemiz var. Kerem'in kulübü ile de görüşüyoruz."

20 yaşındaki oyuncu Kerem Kalafat, 2. Lig'de Uşakspor formasıyla 16 maçta forma giydi

Senin için hazırladığımız haberler