Önder Karaveli'nin eşinden Süper Kupa paylaşımı! 'Çünkü biliyordum'

06.01.2022 - 11:38 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 12:39

Antalyaspor'u yenerek Süper Kupası'nın sahibi olan Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli'nin eşi Pınar Karaveli'den flaş bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Önder Karaveli'nin eşinden Süper Kupa paylaşımı! 'Çünkü biliyordum'

Beşiktaş Katar'ın başkenti Doha'da oynanan Süper Kupa maçında Antalyaspor'u penaltılar sonucunda 4-2 yenerek Süper Kupa'nın sahibi olurken, bundan en büyük sahiplerinden biri de teknik direktör Önder Karaveli oldu.

Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen U19 Teknik Direktörü Önder Karaveli, siyah beyazlı takımın bayında çıktığı 6. maçında Süper Kupa kazanarak tarihe geçti. Takımına tarihindeki ikinci Süper Kupa şampiyonluğunu yaşatan 47 yaşındaki çalıştırıcı karşılaşmanın ardından büyük sevinç ve gurur yaşadı.

İlgini Çekebilir
Önder Karaveli'den Beşiktaş'a hem kupa hem Emirhan!
Habere Git

Pınar Karaveli'den paylaşım

Karşılaşmanın ardından Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada Önder Karaveli hakkında övgü dölü mesajlar paylaşırken, bir paylaşımda Önder Karaveli'nin eşi Pınar Karaveli'den geldi.  

"İnancım hiç bitmedi çünkü biliyordum. Bu kupa sizindi"

Beşiktaş'ın Süper Kupa zaferini kutlayan Pınar Karaveli gönderisinde "Sana iki şey söylemiştim hatırlıyor musun hocam. İnancım hiç bitmedi çünkü biliyordum. Bu kupa sizindi" ifadelerini kullandı. Karaveli'nin paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı.

 

İşte Pınar Karaveli'nin o paylaşımı...

Fenerbahçe formasıyla paylaşımı dikkat çekti

Pınar Karaveli'nin sosyal medya hesabından, 22 Kasım'da eşi A Takım'da göreve getirilmeden önce paylaştığı gönderi de dikkat çekti. Karaveli üzerinde Alex'in isminin yazdığı Fenerbahçe formasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler