Önder Özen iddialı konuştu: "O maçı Galatasaray kazanır"

21.09.2024 - 23:11 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 23:19

Ünlü yorumcu Önder Özen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı. Özen, böyle oynanırsa Süper Lig'de Galatasaray'ın her maçı kazanacağını iddia etti.

Önder Özen iddialı konuştu: "O maçı Galatasaray kazanır"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Galatasaray bu sonuçla birlikte ligde 6'da 6 yaptı ve 18 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı-Kırmızılıları NEO Spor YouTube kanalında ünlü yorumcu Önder Özen değerlendirdi.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin baskısını nasıl kırdı?

Önder Özen, Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin öndeki baskısını nasıl kırdığını şu sözlerle açıkladı: "Galatasaray ilk bölümde çıkamıyor. Fenerbahçe basıyor. Ama bu da net çalışılmış. Yunus kenardan Mert'i çekerek içeri doğru geliyor. Mert'in yerinde boşluk olunca mecburen Tadic gelmeye başlıyor ve Fenerbahçe'nin öndeki presinden bir kişi eksilmiş oluyor.

Hem Fenerbahçe'nin baskısını kırıyorsunuz hem de Yunus'a topu aldırıyorsunuz. Kim bekliyordu ki Yunus'un topu alacağını?"

İlgini Çekebilir
Önder Özen: "Son sahibi Galatasaray olmayacak"
Habere Git

"O maçı Galatasaray kazanır"

Galatasaray'ın yüksek tempoda oynanan maçlarda galip geleceğini iddia eden Önder Özen, "Yüksek tempo kime yarar dedik? Yüksek tempo maçı Galatasaray'a götürür. Türkiye Ligi'nde herhangi bir futbol maçının tarafı Galatasaray ise ve o maç yüksek tempoda oynanırsa o maçı Galatasaray kazanır" yorumunda bulundu

"Yerleşerek oynarsa Fenerbahçe'ye yarar"

Önder Özen, orta ve düşük temponun ise Fenerbahçe'ye yarayacağını şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe'nin oynadığı maçlarda orta veya düşük tempo olursa maç Fenerbahçe'ye bakar. Yerleşerek oynarsa Fenerbahçe'ye yarar."

Senin için hazırladığımız haberler