Önder Özen: "Mourinho demediği sürece inanmam"

20.10.2024 - 22:24 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 22:44

Önder Özen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sarı-Lacivertli yönetimi eleştirdi. İşte detaylar...

Önder Özen: "Mourinho demediği sürece inanmam"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertli takımı Neo Spor YouTube kanalında Önder Özen değerlendirdi.

"Mourinho demediği sürece..."

Fenerbahçe'de tüm transferlerin Jose Mourinho'nun isteği üzerine yapıldığı iddiası hakkında Önder Özen, "Kim söylüyor bilmiyorum ama Mourinho gözümüzün içine baka baka bunları ben istedim demediği sürece ben kesinlikle aksini düşünüyorum" dedi.


"İrfan önemli oyuncu ama..."

İrfan Can Kahveci'nin elde ettiği şansları iyi değerlendiremediğini kaydeden Önder Özen, "İrfan gerçekten önemli bir oyuncu ama aldığı şanslarda olmadı. Fenerbahçe maçlarında bir tuhaflık var, tutukluk var. Vücut dili de belli ediyor bunu" dedi.

"Ben kongre üyesi olsam"

Önder Özen, Fenerbahçe yönetimini ise şu sözlerle eleştirdi: "Yıllardır Fenerbahçe'de bir değişim olması gerektiğini düşünüyorum. Ben yönetim kurulunun karar verebilme kabiliyetinin olmadığını görüyorum. Eğer olsaydı rakibini seçtiği teknik direktörü getirmezdi. En kritik kararı bile kendisine muhalefet edenlerde kopya çekmiş bir yönetime ben güvenemem. Ben kongre üyesi olsam karar veremiyorlar çıkarımını yapardım. Ben hep böyle baktım. Biri karar veremiyorsa beni de ikna edemez.

Senin için hazırladığımız haberler