Önder Özen: "Son sahibi Galatasaray olmayacak"

21.09.2024 - 22:50 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 23:01

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Dev derbiyi NEO Spor YouTube kanalında ünlü yorumcu Önder Özen değerlendirdi. Detaylar.

Önder Özen: "Son sahibi Galatasaray olmayacak"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Galatasaray bu sonuçla birlikte ligde 6'da 6 yaptı ve 18 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı-Kırmızılıları NEO Spor YouTube kanalında ünlü yorumcu Önder Özen değerlendirdi.

"Galatasaray'ın temposu bu ligin üstünde"

Galatasaray temposuna ve fizik kalitesine dikkat çeken Önder Özen, "Galatasaray'ın temposu bu ligin çok üstünde. Fizik olarak Galatasaray rakiplerinin önünde. Dolayısıyla tempo arttıkça etkili olduklarını gördük. Yerleştikçe de Fenerbahçe etkili oynadı. Galatasaray silah gibi görünmemesine rağmen Yunus'u iyi kullandı. Özellikle ilk yarıda" dedi.

"Fabrika ayarlarına döndü"

Galatasaray'ın taktiksel değerlendirmesini yapan Önder Özen, "Galatasaray fabrika ayarlarına döndü. Taktik anlamda önemli goller izledik. İki gol taç ama ceza sahasında oyuncu sayılarına bir bakalım. Galatasaray taç atıyor ben ceza sahasında 4 oyuncu saydım" şeklinde konuştu.

"Son sahibi Galatasaray olmayacak"

Önder Özen, Fenerbahçe ağlarına da bir gol atmayı başaran Gabriel Sara'yı şu sözlerle övdü: "Sara bugün önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Golde çok iyi bir vuruşu var. Sara'ya verilen para boşa değil. Bu oyuncunun son sahibi Galatasaray olmayacak."

"Galatasaray'ın gollerini kim atıyor?

Önder Özen, Galatasaray değerlendirmesini şu sözlerle noktaladı: "Galatasaray'ın gollerini kim atıyor? Mertens İtalya'da zaten her sezon 20 tane atıyordu. Sara'nın geçen sezonlarda iyi bir ortalaması var. Yunus pozisyona giriyor, Osimhen giriyor."

Senin için hazırladığımız haberler