Önder Özen'den Ali Koç'a Osimhen ve Icardi örneği!

21.09.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 23:34

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Galatasaray'a 3-1 yenildi. Sarı-Lacivertlileri NEO Spor YouTube kanalında Önder Özen değerlendirdi.

Önder Özen'den Ali Koç'a Osimhen ve Icardi örneği!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakibine 3-1'lik skorla mağlup oldu. Sarı-Lacivertli takımı NEO Spor YouTube kanalında ünlü yorumcu Önder Özen değerlendirdi. İşte detaylar...

"Mourinho talep edecek"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a özel olarak çalışmadığı yorumunda bulunan Önder Özen, "Fenerbahçe neden Galatasaray'ın maçlarına bakmadı? Trabzonspor ile oynuyorsan artık Şenol Güneş kim diye bakacaksınız. Önceki oyunlarının anlamı yok. Okan Buruk'a da bakacaksınız. Çalışmamış Fenerbahçe ekibi. Ya Mourinho talep edecek ya da ekibi ona verecek" dedi.

"Fenerbahçe sadece bir yeni oyuncuyla başladı"

Fenerbahçe'nin ilk 11'inde geçen sezondan farklı sadece bir isim olduğuna dikkat çeken Önder Özen, "Geçen sene şampiyon olamayan takım, bu sezona sadece bir yeni oyuncuyla başladı. Saint-Maximin. Bu şu demektir. Ben geçen sene şampiyon olamadım ama sebebi kadro değildi" dedi.

"Burada da tuhaflık var"

Sözlerine devam eden Önder Özen, "Galatasaray şampiyon olmuş ama Jakobs, Sara ve Osimhen var. 3 yeni oyuncuyla başlıyor. 'Ben iyiydim ama yetmiyor' diyor. Burada da tuhaflık var" dedi.

"Nesyri'ye pozisyon hazırladın o da atamadı zaten"

Fenerbahçe'nin hücum hattının pozisyona giremediğinin altını çizen Özen, "Dzeko bugün kaç tane pozisyona girdi ki? Bugün Fenerbahçe'nin hücumcularından sadece En-Nesyri'ye pozisyon geldi. Tadic'e, Dzeko'ya gelmedi. Nesyri'ye pozisyon hazırladın o da atamadı zaten" yorumunda bulundu.

"Böyle kadro kurmayacaksın"

Önder Özen, Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un sezon öncesinde söylediği sözü şu şekilde eleştirdi: "Eğer, 'Öyle bir kadro kuracağım ki şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak' diyorsan böyle kadro kurmayacaksın. Bu kadro o kadro değil. O, Icardi varken Osimhen'i de getirmektir."

Senin için hazırladığımız haberler