Önder Özen'den Feghouli hakkında flaş yorum: Sütlaç gibi...

23.01.2018 - 00:48 | Son Güncellenme: 23.01.2018 - 00:48

Önder Özen'den Feghouli hakkında flaş yorum: Sütlaç gibi...

Önder Özen, Kayserispor maçında oyundan alınan Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Feghouli hakkında flaş sözler sarf etti! beIN SPORTS'ta yayınlanan Haftanın Gündemi programında konuşan Özen, Feghouli'yi yatıştıran Hasan Şaş'ın önemine değindi.

Önder Özen'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Feghouli kenara geldi. Yüzünden memnuniyetsizliği okunuyordu. Kulübüye giderken hiç ses çıkmadı acaba neden? Çünkü Hasan Şaş çıktı. Kulübeye gelmesine metreler kala; 8-10 metre kala orada Feghouli'yi aldı helva gibi yaptı, sütlaç gibi getirdi kulübeye. Kaya gibi, barut gibi geliyordu; sütlaç gibi yumuşattı getirdi oraya koydu.

Çok önemlidir bir teknik adam için, bir yedek kulübesi için böyle bir yardımcı antrenör çok önemlidir, önemli bir detaydır. Orada bir patlama olabilir, istemediği bir şey söyleyebilir, vücüut diliyle herkesi rahatsız edebilirdi. Çok rahatsız olmaya hazır bir teknik adam var orada. Fatih hoca o konularda biraz hassas bir teknik adamdır.

Yardımcı antrenörlerin önemi burada ortaya çıkıyor. Herhangi biri de değil. Feghouli muhtemelen 13-14 yaşındayken televizyonu açtı 2002 Dünya Kupası oynanıyor. Bir tane kel kafalı bir oyuncu geliyor pat sol ayakla bir tane atıyor yukarıya, Brezilya Milli Takımı'na... Müslüman bir ülkenin oyuncusu yapıyor bunu, kim? Hasan Şaş. Biliniyor oyuncu, bilmeyen yok. Hasan Şaş futbol dünyasında bilinen, uluslararası bir oyuncu.

Hasan Şaş'ın çıkıp onu ateş gibiyken, ılıman ılıman soğutup oraya oturtması teknik direktör için büyük bir konfor alanı yaratmasıdır. Çok önemlidir, bazen bunu atlarız. Teknik direktörlerin böyle yardımcılara ihtiyacı vardır. Gözükmez bunlar ama önemli detaylardır.

Bugün şunu konuşuyor olabilirdik. Galatasaray bindi uçağa İstanbul'a geliyor. Bütün uçak, bütün delegasyon "Ya bu Feghouli'yi ne yapacağız? Hocayla Feghouli'yi nasıl barıştıracağız?" diye düşünüyor olabilirdi. Gazeteler, manşetlere, spotlara yazmışlardı bu olayı"

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler