Önder Özen'den Göztepe - Galatasaray maçı yorumu!

15.05.2018 - 01:06 | Son Güncellenme: 15.05.2018 - 01:06

Önder Özen'den Göztepe - Galatasaray maçı yorumu!

Tuncay Şanlı ve Önder Özen, Karabükspor - Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

beINSPORTS'da konuşan iki futbol adamının sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'albuena'nın yerinde olsaydım, oyuna girmeyebilirdim'

Sözlerine Karabükspor - Fenerbahçe maçıyla başlayan Tuncay Şanlı, Valbuena'ya da ayrı bir parantez açtı. Şanlı, "Aykut hocaya, Valbuena noktasında tepki oluşuyor o da gayet normal. Taraftar, Valbuena'yı sezon başında sevdi, Valbuena'nın yapmış olduğu asistler ve goller var, göze hoş gelen futbolu var. Valbuena kaç dakika olursa olsun, her zaman çıktı, profesyonelce işini yaptı. Ben, Valbuena'nın yerinde olsaydım, oyuna girmeyebilirdim. Tebrik etmek lazım" dedi.

Karabükspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise Önder Özen, "İşler kimisi adına ters gitti, bırakanlar var. Kendi performansının çok altında koşanlar var. Altın madalyayı takmayağını bilmediği halde mücadelesine devam edenler var. Muhammed Farah'da bunlardan bitanesidir.  Sekizincilikten ikinciliğe geldi, Fenerbahçe'de her zaman böyledir, şampiyonluklar takımıdır" ifadelerini kullandı.

Göztepe - Galatasaray maçı yorumu

Göztepe - Galatasaray maçıyla ilgili de öngörülerde bulunan Önder Özen sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Deplasmanda oynamak zorluk, asıl büyük zorluk da Göztepe'ye karşı oynamak. Ligimizde 18 takım var, 18 takımdan hangisinin geleneği var? 10-12 yaşındaki çocuklar Göztepe'yi bilmiyorlar. Göztepe her zaman sahaya kazanmak için çıkar. Galatasaray'ı şampiyon yapmamak için değil. Ligdeki olan sorumluluk nedir ? Bunu sabahlara kadar tartışabiliriz. Göztepelilerin tek bir düşüncesi vardır, yurt içinde oynadıkları her maçı kazanmak"

Senin için hazırladığımız haberler