Önder Özen'den Trabzonspor-Beşiktaş maçı eleştirisi! "Korkak, titrek..."

15.09.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 23:24

Önder Özen, NEO Spor Youtube kanalında Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından maçın kritik noktalarını ve gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Detaylar.

Önder Özen'den Trabzonspor-Beşiktaş maçı eleştirisi! "Korkak, titrek..."

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Önder Özen, NEO Spor Youtube kanalında Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile Okay Yokuşlu ve Gedson Fernandes'in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

"Korkak, titrek..."

Tecrübeli isim, Trabzonspor-Beşiktaş maçında maçın hakeminin kötü bir performans ortaya koyduğunu dile getirdi. Özen, "Sahanın en kötüsü maçın hakemiydi. Korkak, titrek, hiçbir kararından emin değil.

Emin olduğu kararlarda hesapla kitapla. Penaltı, net penaltıdır! Çağır Ali Şansalan'ı o baksın!" ifadelerini kullandı. Karşılaşmayı yöneten Ali Şansalan hakkında da maç sonunda çokça eleştiri geldi.

Türkiye Kupası'nda da maçı yönetti

2023-2024 sezonunun Türkiye Kupası finalinde Ali Şansalan, Trabzonspor ile Beşiktaş'ın birbirleriyle oynadığı finali yönetti. Karşılaşmayı Al Musrati'nin son dakikada attığı golle 3-2 kazanan Beşiktaş, kupayı müzesine götüren taraf oldu.

Senin için hazırladığımız haberler