Menajer Önder Topçu, Merani Martvili'ye Sportif Direktör Oldu

Salim Manav
01.01.2022 - 15:42 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 15:49

Önder Topçu, sportif direktör olarak Gürcistan 2. Lig takımlarından Merani Martvili FC ile el sıkıştı. Detaylar haberimizde...

Menajer Önder Topçu, Merani Martvili'ye Sportif Direktör Oldu

Menejer Önder Topçu, sportif direktör olarak Gürcistan 2. Lig takımlarından Merani Martvili FC ile anlaştı.

Aralarında Erzurumspor’unda bulunduğu birçok 1. Lig ve 2. Lig takımlarında forma giydikten sonra faal futbolculuk yaşantısına son vererek menejerlik yapmaya başlayan Önder Topçu, yurt dışında Türkiye’yi temsil edecek. Özellikle yabancı futbolcu transferlerinde aktif olan Topçu, Arap ülkeleriyle olan iyi ilişkileriyle ön plana çıkıyor. 

Gürcistan'da Türk iş adamı Metin Aşar'ın başkanlığını yaptığı Merani Martvili, geçen sezon son maçta kaçırdığı Süper Lig’i bu sezon yakalamak istiyor. Puan sıralamasında 2. Ligi üçüncü olarak tamamlayarak Süper Lig için play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Merani Martvili, ilk maçında Kutaysi Torpedo takımını 2-0'la geçmesine rağmen ikinci karşılaşmada yediği şanssız gollerle Süper Lig hayalini ertelemişti.

'Takıma Türk futbolcular kazandıracağız'

Sportif direktör Önder Topçu, Merani Martvili kulübünün 5 Şubat 2022 tarihinde Türkiye’ye gelerek Antalya’da kampa gireceğini de hatırlatarak, bu sürede Türkiye’de forma giyen 5-6 futbolcuyu da takım kadrosuna katmaya çalışacağını belirtti.

Topçu, “Takım 5-20 Şubat tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak. Bende Türkiye’den 5-6 futbolcuyu takıma kazandırmayı hedefliyorum. İnşallah şartlarımız olumlu olur ve yönetimle birlikte kafamızdaki Türk futbolcuları da kadroya katarak Antalya kampını tamamlarız. Takımımızı Süper Lige çıkartmak için elimizden geleni yapacağız bunun için de şartlarımız çok iyi. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırız” diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler