NBA Efsanesi Shaquille O’Neal: "Dennis Rodman En Kötü Takım Arkadaşım"

Akın Ungan
17.09.2022 - 00:14 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 00:21

NBA efsanesi Shaquille O’Neal eski takım arkadaşı Dennis Rodman hakkında açıklama yaptı. O'Neal, Rodman'ın en kötü takım arkadaşı olduğunu söyledi.

NBA Efsanesi Shaquille O’Neal: "Dennis Rodman En Kötü Takım Arkadaşım"

AJANSSPOR HABER

NBA'in güçlü ekiplerinden Los Angeles Lakers efsanesi Shaquille O’Neal kendisinin Spotify Podcasti olan “The Big Podcast with Shaq” programında oynadığı en kötü takım arkadaşını seçti.

Rodman en kötüsü

19 yıllık NBA kariyeri boyunca birçok oyuncuyla aynı takımın hedefi için ter döken Shaquille O’Neal birlikte oynadığı en kötü takım arkadaşının Dennis Rodman olduğunu söyledi. O’Neal şöyle konuştu: "Birlikte oynadığım en kötü takım arkadaşı mı? Dennis Rodman. O muhteşem bir oyuncuydu fakat işleri zorlaştırırdı."

"Koçlar bizimle konuşurken kendisi duşa girerdi"

Rodman hakkındaki sözlerine devam eden O'Neal, "Takımdaki herkesi bir araya getirmeye çalışırdık ama üstümüzdeki insanlar onun ne isterse yapmasına izin verirdi. Maçtan bir saat önce orada olmamız zorunluydu. O maçtan 15 dakika önce koca bir tabak tavuklu pilav yemiş bir halde gelirdi. Koçlar bizimle konuşurken kendisi duşa girerdi. Soğuk bir duşa. Ama maçta gelirdi ve takım için 15-20 ribaund toplardı." dedi.

1998/1999 sezonunda birlikte oynadılar

Shaquille O’Neal ve Dennis Rodman 1998/1999 sezonunda Los Angeles Lakers forması altında takım arkadaşı oldular. Lakers o sezon Batı Konferansı Pasifik Grubu’nu 2. olarak bitirirken, Playoff turunda ise Houston Rockets'ı 4 maçlık seride 3-1 geçti. Lakers Konferans yarı final maçında sezonu şampiyon olarak tamamlayan San Antonio Spurs ile karşı karşıya gelmiş ve seriyi 4-0 kaybederek NBA tabiriyle süpürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler