Onlar Denizli BB'nin gözdeleri..

13.11.2015 - 18:03 | Son Güncellenme: 13.11.2015 - 18:03

Alperen Yazıcı, Atakan Koçyiğit, Amaç Ulaş Bayram, Ahmet Çiçek, Eren Kurtulmuş, Hüseyin Erçelik, Ogün Karakaya, Serdar Aygündüz. Spor Toto 3.lig 1.Grupta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un gözbebekleri.

Sebahattin ALP / DENİZLİ 

Teknik Direktör Kenan Atik, "Bizler teknik ekip olarak burada çocuklara bir şeyler vermenin, onlara bir şeyler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. 15-18 yaş arasında çok kıymetli gençlerimiz. Gençlerimize doğruyu gösterelim doğruyu öğretelim, yanlış yönlendirmeyelim. Futbolcudan ziyade önce iyi bir insan olmak önemli. O zaten iyi bir futbolcu olur, spor ahlakına sahip, gerçek anlamda sporcu zaten iyi bir insan demektir. Biz bunun yanında olalım bunun peşinde olalım. Şimdi doğruyu öğrenecekler ki yarın bir gün futbolcu olduklarında, doğruyu uygulasınlar. Altyapılarda emek verilen gençlerimiz artık A takıma göz kırpıyorlar. A Takımda forma giymeye başlayan Ogün ve Eren, diğer arkadaşlarına en güzel örnekler. Profesyonel takım havasını soluyorlar ve A takım formasını giyecekler” dedi.

Denizlispor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak, vizyon ve misyonları gereği önce Denizlispor ve Türk futboluna futbolcular  yetiştirme gayreti içinde olduklarını belirterek, “ Denizli BBSK, liglerin en genç takımı. Denizlili gençlere yatırım yapan ve onların umudu olan bir takımız. Denizlispor’da, forma şansı bulamadığı için aldığımız futbolcular var. Atakan, ilimiz amatör takımından. Zamanla A Takımda forma şansı bulacaklar. Kadromuzun 3’te 2’sini Denizlili futbolcular oluşturmakta” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler