"Onların yerinde olsam Alanyaspor maçında futbolu bırakırdım"

20.09.2019 - 17:33 | Son Güncellenme: 20.09.2019 - 14:35

"Onların yerinde olsam Alanyaspor maçında futbolu bırakırdım"

Deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor - Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Bakkal, "Serdar Aziz ve Sadık'ın yerinde olsam Alanyaspor maçında futbolu bırakırdım" dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mesut Bakkal şu ifadeleri kullandı:

"Ankaragücü’nden teklif geldi fakat transfer yasağını kaldırmadıkları için gitmedim. 3 maçta bir teknik direktörün nasıl kötü olduğunu anlıyorsunuz? Erzurumspor’dan teklif aldım fakat o ligde çalışmayı düşünmediğim için teklifi kabul etmedim. Giray Bulak’ın hocalığı tartışılır mı? Erzurum’da Muzaffer Bilazer’i getiriyorsunuz, sahip çıkmanız lazım. Ankaragücü’nde Aykan Hoca 3 maçta 5 puan aldı, bunu Mesut Bakkal ya da isimli bir hoca alsaydı, büyük hocaydı.”

"SERDAR VE SADIK'IN YERİNDE OLSAM ALANYASPOR MAÇINDA FUTBOLU BIRAKIRDIM"

“Ersun Yanal ile 8 yıl birlikte çalıştım. Alanyaspor-Fenerbahçe maçını takip ettim. Fenerbahçe, Alanya’da bir sezon içerisinde yapılacak tüm hataları yaptı. Ben devşirme stopere karşıyım; Mehmet Topal’ın milli takımda stoper oynamasına hep karşı çıktım. Serdar ve Sadık’ın yerinde olsam ben futbolu bırakırdım. Bu iki oyuncu bu kadar kötüyse Fenerbahçe’de be işi var? Alanyaspor’da elde edilen başarıda kulüp yapısının çok önemi var.”

Senin için hazırladığımız haberler