"Onu Michael Jordan gibi görmek istiyorum"

26.05.2020 - 21:28 | Son Güncellenme: 26.05.2020 - 21:31

"Onu Michael Jordan gibi görmek istiyorum"

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın Arjantinli futbolcusu Lucas Biglia, Lionel Messi hakkında konuştu. Bir dönem Arjantin Milli Takımında birlikte forma giydiği takım arkadaşı hakkında konuşan Biglia, 2022 Dünya Kupası'nda Messi'nin kendi hikayesini yazabileceğini söyledi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Michael Jordan gibi..."

Ülkesinde bir radyo programında açıklamalarda bulunan Biglia: "Geçen gün The Last Dance'ı bitirdim. Mükemmel bir belgeseldi. Umarım birkaç yıl içinde kendi kahramanımızın de (Messi) buna benzer bir hikayesini izleme şansımız olur. Michael Jordan'ın NBA şampiyonu olduğunda kupaya sarılıp, ağladığı gibi Messi'yi de Dünya Kupası'nı kaldırırken görmeyi çok isterim. Onu ve Dünya Kupası'nı yan yana görmek istiyorum."

"Tanrı'ya her gün Messi'yi 2022 Dünya Kupası'nda görmek için dua ediyorum."

"Messi sizin acı çekmenizi istemez. Sadece kendinizi daha iyi hissetmeniz için uğraşır. Onu harika yapan özelliklerden birisi de bu. Oyuncu olarak Messi'yi tanımlayacak bir kelime yok. Kişilik olarak 10 hatta 100 kat daha iyi birisi. Elbette iyi anılar eleştirilerden kurtulur ama kötü anılar sonsuza kadar kalır. İnsanların, onu bu kadar eleştirmesine anlam veremiyorum. Neden bu kadar acı çekmek zorunda? Son Dünya Kupası'nda elenmemizin onu nasıl üzdüğünü yakından gördüm. Bu kadar acı çektiğini görmek beni incitiyor ve bazen kendime neden bu şekilde acı çektiğini soruyorum. Tanrı'ya her gün Messi'yi 2022 Dünya Kupası'nda görmek için dua ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler