"Onu sadece İtalya'dan kulüpler istemiyor!"

07.05.2020 - 22:53 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 22:56

"Onu sadece İtalya'dan kulüpler istemiyor!"

İtalya Seri A ekiplerinden Fiorentina'nın yıldız isimlerinden Federico Chiesa'nın geleceği henüz netlik kazanmadı. Ülkesinde Radyo Toscana'ya konuşan Fiorentina genel müdürü Joe Barone, genç oyuncunun kulüpteki geleceğinin henüz belirsiz olduğunu ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Sadece İtalyan kulüpleri değil..."

Haziran 2022 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi olan oyuncu hakkında konuşan Joe Barone: "Sadece İtalyan kulüpleri değil, Avrupa'dan çoğu kulüp kendisiyle ilgileniyor. Sezon sonunda neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Ancak şunu söyleyebilirim: Kendisiyle mükemmel bir ilişkim var ve sık sık iletişim halindeyiz. O şu an Fiorentina oyuncusu. Bazı fiziksel problemleri vardı ancak atlattı ve kendisine geldi." ifadelerini kullandı.

"1 milyar euro"

Geçtiğimiz ay Gazzetta dello Sport'a konuşan Fiorentina'nın başkanı Rocco Commisso: "Chiesa bir karar vermek zorunda ve ayrılmak istiyorsa, onu anlayabilirim. Uygun fiyat verildiği taktirde bu transferin karşısında durmayacağım. Lautaro Martinez'in serbest kalma maddesi kaç para? 111 milyon Euro'mu? O zaman Federico Chiesa için 1 milyar Euro isteyebilirim." açıklamalarında bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler