''Önümüzdeki seneye daha iyi başlayıp daha iyi yerde bitireceğiz.''

25.07.2020 - 23:56 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 23:56

Süper Lig'in son hafta maçında Göztepe, kendi evinde Sivasspor'u 3-1 mağlup etti ve ligi 10. sırada tamamladı.  Lige şampiyonluk iddiası ile çıkan Sivasspor ise 60 puanla ligi 4. sırada tamamladı. 

Maçın ardından Atınç Nukan, Castro ve Napoleoni, açıklamalarda bulundu.

Atınç Nukan: "Ligi bu şekilde bitirmek iyi oldu. Önümüzdeki seneye daha iyi başlayıp daha iyi yerde bitireceğiz.''

Napoleoni: "Golümü attığım için çok mutluyum. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. İyi bitirdik. Sonrasında gelecek sezon için en iyisini yapacağız.Sözleşmeden çok fazla bahsetmek istemiyorum. Burada çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Kalmak için de gereken görüşmeler yapılacak.Başakşehir'in başarısında katkımızın olduğunu söylemeleri çok güzel. Başakşehir ailesi bunu çok uzun zamandır hak eden bir yapılanma. Hak ettikleri bir başarıya ulaştılar.''

Castro: "Göztepe formasına bugün veda ettim. Çok güzel zamanlar geçirdim burada. Burada 101 maça çıktım. Yeni stadyumumuzda forma giymeyi unutmayacağım. Türkiye'de geçirdiğim 4 sezonda çok mutlu oldum. Çok teşekkürler Türkiye. Sizi çok seviyorum.Geleceğimle ilgili pek fikrim yok. Portekiz'i de çok özledim. Henüz bir karar vermedim. Gelen teklifleri değerlendireceğim."

Senin için hazırladığımız haberler