Onur Bulut, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu Mu? Kayserispor'dan Açıklama...

Ali Bozkurt
01.02.2023 - 00:18 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 00:31

Süper Lig ekibi Kayserispor forması giyen Onur Bulut'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair Kayserispor yönetiminden açıklama geldi. İşte Detaylar...

Onur Bulut, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu Mu? Kayserispor'dan Açıklama...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan ve görüşmelerin sürdüğü bek oyuncusu Onur Bulut için Kayserispor'dan üst üstte açıklama geldi. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, transferin detaylarını açıkladı. Detaylar...

''Görüşmeler sürüyor''

Transfer görüşmelerinin olduğunu doğrulayan Samet Koç, yaptığı paylaşımda, ''Sevgili Kayserispor taraftarı, Oyuncumuz Onur ile ilgili dün akşamdan beri yazılan transfer haberlerini hep birlikte okuyoruz. Kulüp başkanlarının görüştüğü doğrudur, görüşmelerden çıkacak sonucu sizinle resmî siteden paylaşacağız.'' dedi.

''Henüz anlaşma olmadı''

Onur Bulut transferinden anlaşma sağlandığına dair yapılan haberlere karşı bir paylaşım daha yapan Koç, ''Basınımızın değerli mensupları, Fenerbahçe ile Kulubümüz arasında yürütülen görüşmenin detayları henüz netleşmemiştir. Yazılan birçok habere benimde inanasım geliyor, bu yüzden bu haberlere bir ara verelim. Resmî açıklamayı bekleyelim.'' ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Onur Bulut Kayseri'yi reddetti! Sözleşmesini uzatmıyor
Habere Git

''Borçlar silinecek''

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Onur Bulut için Fenerbahçe yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiklerini, Thiam transferinden kalan borç ve artı bir bonservis ücreti karşılığında anlaştıklarını belirtti.

Sözleşmesi sona erecek

Başarılı sağ bek oyuncusunun Kayserispor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Haziran ayına kadar Sarı-Kırmızılı ekip ile kontrat imzalamaması durumunda Onur Bulut, takımdan ayrılmış olacak.

Onur Bulut'un performansı

Bu sezon Kayserispor forması ile 20 karşılaşmada görev alan Onur Bulut, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki sol bek, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli savunmacı, 1 maçta sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Barcelona'dan Fenerbahçe'ye! Transfer resmen açıklandı
Habere Git

Devlerin listesinde

Kayserispor'da bu sezon gösterdiği performansla Süper Lig devlerini peşine takan Onur Bulut için Beşiktaş ile Trabzonspor'un devrede olduğu iddia edildi. İki ekip 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için transfer tekliflerini ilettiği ifade edildi.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler