Onur Bulut, Gavranovic ve Kemen'den Galatasaray açıklamaları

Feride Kara
15.10.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 22:49

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup olurken maçın ardından sarı kırmızılı oyuncular Onur Bulut, Gavranovic ve Kemen konuştu.

Onur Bulut, Gavranovic ve Kemen'den Galatasaray açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. İki golün sahibi Onur Bulut ve Gavranovic ile Kemen maçın ardından açıklamalar yaptı. 

Sol ayağıma çok çalıştım

Onur Bulut "İlk yarı çok iyi oynadık. Özgüvenli oynamak istedik. Topa sahip olmak istedik. İkinci yarıda biraz skorun etkisiyle biraz az yaptık. 2-0 öne geçince bunları daha iyi yapmalıyız. İkinci yarıda birkaç kez yaptık pozisyonlara girdik. Bunu 90 dakika yapabilsek daha iyi olur. 2-0 öne geçip de 2-1 olması, gole katkım olması güzel. Ama önemli olan kazanmak. Top önüme geldi. Son 3 ayda sol ayağıma çok çalıştım. Vurdum gol oldu."

Galatasaray'a sadece duran toptan pozisyon verdik

Gavranovic "Maç için hakikaten inanılmaz bir hazırlık geçirdik. Uzun top oynamayarak kendi oyunumuzu yansıtmaya çalıştık. Galatasaray takımının ön alan baskısını kırdığımız zaman bizim için alan açılacağını biliyorduk. Takım olarak mükemmele yakın bir oyun oynadık. Galatasaray'a da sadece duran toptan pozisyon verdik. Küçük kızım korktuğu zaman gol sevincimdeki hareketi yapıyordu. Avrupa Şampiyonası'nda gol atarsam böyle sevineceğim demiştim, oradan kaldı."
 
 
 
 

 

Bunun tadını çıkarmamız lazım

Kemen "Bu bir kolektif oyun, takım oyunu. Dersine çok iyi çalışan bir takımımız var. Nasıl önde baskı yapabiliriz çok kafa yoruyoruz. Bugün de büyük bir takıma karşı başarılı olduk. Bunun tadını çıkarmamız lazım."
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler