Onur Bulut'tan iddialı açıklamalar!

27.02.2020 - 20:34 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 17:34

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Onur Bulut'un açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz!

"İyi antrenman yaptık. Ben haftanın başında biraz rahatsızdım. Sanırım yediğim bir şey beni etkiledi ancak bu hafta oynayacağım. Her maçı kazanmak istiyoruz. Kadromuz yeterince kaliteli. Disiplinli oynamamız lazım. Beşiktaş geçen hafta çok iyi oynadı. Trabzonspor golü son dakikada buldu. Bize karşı da aynı şekilde oynayacaklardır. Ancak biz kendimiz gibi oynarsak kazanırız.

Hedefimiz çifte kupa!

Her zaman daha iyi olmaya çalışıyorum. Türkiye'ye yeni geldim ve iyi bir başlangıç yaptım. Bu başlangıcı devam ettirmek istiyorum. Erol Bulutun bana çok katkısı oldu. Benim işimi kolaylaştırdı. Erol Bulut'la birlikte Alman futbol mentalitesini sahaya yansıtıyoruz. Alanları kapatmaya çalışıyoruz. Hedefimiz hem Süper Lig hem de Zirat Türkiye Kupası.

Transfer döneminde her şeye açığım!

Her maç iyi oynamaya çalışıyorum. Teklif gelirse her şeye açığım. Ben işime bakıyorum. Her maç en iyimi veriyorum. Büyük kulüplerin ilgisi çok güzel. Alanyaspor tarafatarını maça bekliyoruz. Çok heyecanlı bir maç olacak. Bu maçtan herkes zevk alır. Biz fazla gol yemiyoruz ancak bu maçta gol atmak istiyoruz. Bu maçta her şey olabilir. Galatasaray maçına rahat çıktık. Bu maçı kafada kazanmıştık. Galatasaray'ın baskı yapacağı belliydi. Biz önde baskı yaparak oynasaydık maçı daha rahat geçirirdik.

Senin için hazırladığımız haberler