Kayserispor'un açtığı dava reddedildi! Onur Bulut'un avukatından açıklama

07.06.2024 - 20:21 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 20:32

Son dakika haberleri | Kayserispor ile Onur Bulut - Beşiktaş davası sonuçlandı. Onur Bulut'un avukatı Ercan Sevdimbaş açıklama yaptı. İşte detaylar...

Kayserispor'un açtığı dava reddedildi! Onur Bulut'un avukatından açıklama

Salim MANAV - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Kayserispor'un Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferinden dolayı talep ettiği 3.2 milyon Euro'luk tazminat davasını reddetti.

Onur Bulut'un avukatı Ajansspor'a konuştu

Onur Bulut'un avukatı Ercan Sevdimbaş, Ajansspor'dan Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Sevdimbaş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"UÇK, Onur Bulut’un sözleşmeyi haklı olarak feshettiğine oybirliğiyle hükmetti"

Ercan Sevdimbaş, "Biliyorsunuz UÇK’nın açıkladığı ikinci karar bu. İlkinde de Onur sözleşmenin feshinde haklı bulunmuştu. Tahkim Kurulu dosyada eksik inceleme sebebiyle dosyayı yeniden UÇK’ya göndermişti. Bu defa UÇK yeniden kapsamlı bir yargılama ile değerlendirdi ve yine Onur Bulut’un sözleşmeyi haklı olarak feshettiğine oybirliğiyle hükmetti" dedi.

İlgini Çekebilir
Canlı yayında resmen açıkladı: Süper Lig'de 1 yıl daha devam...
Habere Git

"Bu karar henüz kesinleşmedi"

Sözlerine devam eden Sevdimbaş, "Bu karar henüz kesinleşmedi. Kayserispor ilgili karara 7 gün içerisinde Tahkim Kurulu nezdinde yeniden itiraz edebilir. Ben prensip gereği henüz kesinleşmemiş kararlarla ilgili kararın içeriğine dair herhangi bir yorum ya da paylaşımdan özellikle kaçınıyorum. Sizden ricam dosya içeriğine yönelik soru yöneltmemeniz" şeklinde konuştu.

"Onur Bulut kazandı, Beşiktaş da kazandı"

Sevdimbaş, "Şöyle ifade edeyim, davanın konusu özetle görünüşte temsile ilişkin. Somut olayda da görünüşte temsilin varlığı delilleriyle birlikte ortaya konup değerlendirilmiş ve UÇK oybirliği ile bu hususu tespit etmiştir. Kısacası Onur Bulut ile imzalanan protokolün bağlayıcı olduğuna hükmedilmiş ve feshin haklılığı yönünde karar verilmiştir" açıklamasını yaptı.

Son olarak Sevdimbaş, "Beşiktaş bu dosyada ayartan kulüp sıfatıyla sorumlu tutulmak istendi. Ancak hem sportif ceza hem de tazminat yönünden Beşiktaş'ın sorumluluğu, Onur Bulut’un davayı kazanmasıyla ortadan kalkmıştır. Kısacası Onur Bulut yaptığı feshinde haklı olduğu için Beşiktaş da otomatik olarak sorumluluktan kurtulmuştur" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler