Onur Göçmez: “Ligde kalmamız imkansız değil”

29.03.2021 - 17:17 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 17:33

Üçleme Programı’na konuk olan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, kendisine sorulan soruları cevaplandırdı. Göçmez, ligde kalma olasılıklarını ‘imkansız değil’ şeklinde ifade ederken, bugüne dek 16-17 oyuncunun Covid-19 hastalığını atlattığını, göreve devam edip etmeyeceğini ve Bandırmaspor’un borçlarını konuştu. Peki, Onur Göçmez başka neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Onur Göçmez: “Ligde kalmamız imkansız değil”

Nazım TÜRKNAS/Volkan YILMAZ – AJANSSPOR

Üçleme Programı’na konuk olan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, kendisine sorulan soruları cevaplandırdı.

Bandırmaspor’un öncelikli hedefinin ligde kalmak olduğunu ifade eden başkan Göçmez, “Hedefimiz bu yöndeydi ve şuan çok şükür açık ara farkla ligde kalıyoruz. Fakat önümüze baktığımızda da dokuz puanlık bir fark olduğunu görüyoruz. Zor mu? Evet, çok zor, ama yedi tane daha maç var. Haliyle, imkansız değil. Bu doğrultuda biz, Giresun maçıyla birlikte kalan tüm maçlarımıza kazanma parolasıyla çıkmaya başladık. İnşallah bu zor süreçten başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

“Covid’e bağışıklık kazandık”

Takımda, bugüne dek 16-17 oyuncunun Covid-19 hastalığını atlattığını belirten Onur Göçmez, esprili bir şekilde bu durumun kendileri için avantaj sağladığını da dile getirdi ve “Bilim Kurulu açıklaması gibi olacak ama biz takım olarak Covid virüsüne karşı bağışıklık kazandık. Bu durum bizim için bir avantaj sağlıyor gelecek maçlar için.” şeklinde konuştu.

Başkan göreve devam edecek mi?

Onur Göçmez, gelecek sezon da başkanlık görevine devam edip etmeyeceğini net bir şekilde cevaplandırdı. Göçmez, “Ben, Mayıs ayında aday olsam da, olmasam da Bandırmalıyım. Bu kulüp A.Ş değil, dernek. Haliyle de kimse de isteği doğrultusunda bir şey yapamaz böyle derneklerde. Çünkü bu takım senin, benim değil, hepimizin takımı. Şimdi çok güzel bir kampanya başlattık biz, ilerde göreceğiz bakalım Bandırma’yı şöyle seviyoruz böyle seviyoruz diyenler ne kadar seviyormuş, ne kadar yardımcı oluyorlarmış bekleyip göreceğiz. Ben eğer ki bu süreçte beklenen desteği göremezsem, görevi devretmek zorunda kalacağım.” ifadelerini kullandı.

"TFF 2.Lig’de borcu 25 milyon TL olan tek kulüptük"

Başkan Göçmez, takımın TFF 2.Lig’de mücadele ederken 25 milyon TL’lik borca sahip olduklarını ifade etti ve “Tüm bunların yanı sıra, biz 3. Lig’deyken 25 milyon TL’lik bir borcumuz vardı. 3. Lig takımının borcu bu düşünün. 2. Lig’e çıktık, burada da şampiyon olduk. Şimdi 1. Lig’de hedefimiz açık ara ligde kalmak. Şimdiki borcumuz ise %60’ı, %70’i benim alacaklarımdan oluşmak üzere, 25 milyon TL. Ben de bıraktığımda alacaklarımın büyük bir çoğunluğunu bırakacağım çünkü Bandırmaspor başkanı olmak büyük bir gururdur. Bunu parayla ölçemezsiniz. Bandırmaspor ne Onur Göçmez’in, ne Ahmet’in, ne Mehmet’indir. Bandırmaspor’umuza sahip çıkmak zorundayız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Bandırmaspor'un ligdeki durumu

Bandırmaspor, TFF 1.Lig'de geride bıraktığımız 27 haftada, elde ettiği 11 galibiyet, 5 beraberlik, 11 mağlubiyet ile 10.sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler