Onuralp Bitim'den Panathinaikos itirafı: "Ergin Ataman'la..."

İsa Kethüda
31.03.2024 - 14:17 | Son Güncellenme: 31.03.2024 - 14:35

Amerikan Basketbol Ligi takımlarından Chicago Bulls forması giyen milli oyuncu Onuralp Bitim, transfer döneminde Panathinaikos ile görüştüğünü açıkladı.

Onuralp Bitim'den Panathinaikos itirafı: "Ergin Ataman'la..."

AJANSSPOR-HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Chicago Bulls forması giyen milli oyuncu Onuralp Bitim, transfer döneminde Panathinaikos ile görüştüğünü itiraf etti.

"Ergin Ataman ile görüştüm"

Yunan basınından SDNA'ya konuşan Bitim, "Evet, yaz transfer döneminde Panathinaikos ve başantrenör Ergin Ataman ile görüştüm. Kendisiyle Anadolu Efes'te ve milli takımda da çalıştım. Ergin Ataman, Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri. Panathinaikos da Avrupa tarihinin en iyi takımlarından biri.

"Chicago Bulls ve NBA'e odaklanmış durumdayım"

Ataman'ın beni istemesi benim için bir onurdur. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ama şu anda Chicago Bulls ve NBA'e odaklanmış durumdayım" dedi.

İlgini Çekebilir
Kanarya'da futbolculardan ligden çekilme kararı! Oy birliğiyle...
Habere Git

"Panathinaikos'un Final Four'a kalacağını düşünüyorum"

Panathinaikos'un Final Four'da mücadele edeceğini söyleyen Bitim, "Panathinaikos'un Virtus Bologna'yı yendiği karşılaşmayı izledim ve onların son dörtte olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Daha iyi takımlardan daha iyi teklifler aldım"

Bursaspor'dan NBA'e transfer olurken, "Bu inanılmaz bir duygu. Defalarca söyledim, bu benim çocukluk hayalimdi. Bu hayali yaşıyor olmak inanılmaz bir duygu. Her zaman Avrupa'da olup bitenleri ve oynadığım kulüpleri hayal ettim. Buraya gelme hedefiyle onları seçtim. Daha iyi takımlardan daha iyi teklifler aldım. Euroleague'de oynayabilirdim ama bunca yıldır hedefim NBA'e gitmekti. Bu yüzden kendimi harika hissediyorum" şeklinde konuştu.

"Garantisiz bir kontratla başladım"

Bitim son olarak, "Amerika'da ilk başta kolay olmadı. Garantisiz bir kontratla başladım, sonra burnum kırıldı ve hayatımda ilk defa ameliyat oldum. Sezon başlangıcı benim için biraz zor oldu ama ben buyum ve pes etmiyorum. Her zaman hayallerimin peşinden gidiyorum.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Organize bir yapıyla karşı karşıyayız"
Habere Git

"Harika bir organizasyonda olduğum için çok şanslıyım"

Yönetimden, antrenörlere ve en önemlisi takım arkadaşlarıma kadar oradaki insanların bana inandığı bir ligde ve harika bir organizasyonda olduğum için çok şanslıyım. Zor zamanlar geçirdikten sonra kendimi çok daha iyi hissetmeye başladığımı düşünüyorum ve tüm proje bana daha kolay geliyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler