Trabzonspor'un genç kalecisi Onuralp Çevikkan'a bir dev talip daha!

Özgür Koç
12.06.2024 - 09:44 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 09:55

Trabzonspor'un genç file bekçisi Onuralp Çevikkan'a Avrupa'nın dev takımları talip olmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'un genç kalecisi Onuralp Çevikkan'a bir dev talip daha!

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid ve Borussia Dortmund gibi Avrupa devlerinin takip ettiği Trabzonspor'un 18 yaşındaki file bekçisi Onuralp Çevikkan için bir iddia da İtalya basınından geldi.

Milan da peşine düştü

Serie A devi Milan'ın genç kaliciyi özellikle milli takımda izlediği ve yaz döneminde teklif yapabileceği vurgulandı.

700 bin Euro'ya transfer edilmişti

Trabzonspor geçtiğimiz yaz 700 bin Euro bonservis bedeliyle Onuralp'i Altınordu'dan kadrosuna katmıştı. Genç kaleci, A takımla idmanlara çıkmasına rağmen ligde ve kupada şans bulamadı.

Uğurcan Çakır sonrası kale ona emanet

U19 Ligi'nde ise 12 karşılaşmaya çıktı. 1.92'lik yıldız adayının olası transferinden Trabzonspor ciddi bir bonservis kazancı sağlayabilir.

Arcak bordo mavili yönetim, Uğurcan çakır'ın da takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Onuarlp'i yaşavaş yavaş kaleye ısındırıp daha sonra uzun yıllar Trabzonspor kalesini genç eldivene emanet etmeyi planlıyor.

Altınordu'nun yüzde 25 payı var

Öte yandan Onuralp'in transfer için Altınordu ile yapılan anlaşmaya göre, genç kalecisinin başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilecek transfer bedelinin, yüzde % 25 İzmir ekibine ödenecek.

Senin için hazırladığımız haberler