Beşiktaş'a Yenilen Giresunspor'da Kaleci Onurcan Piri'den Açıklama

Akın Ungan
08.10.2022 - 22:25 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 23:07

Süper Lig'de Giresunspor, kendi evinde Beşiktaş'a 1-0 yenildi. Maçın ardından bir penaltı çıkaran Giresunspor kalecisi Onurcan Piri açıklama yaptı.

Beşiktaş'a Yenilen Giresunspor'da Kaleci Onurcan Piri'den Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Karadeniz ekibi, maçı 1-0 kaybetti. Mücadelenin ardından Giresunspor kalecisi Onurcan Piri ve Oğulcan Çağlayan açıklama yaptı.

"Bazen gücümüz yetiyor bazen yetmiyor"

Onurcan Piri, "Beşiktaş'ı tebrik ederim. Böyle büyük bir takımı ağırladığımız için mutluyuz. İyi hazırlandık, fırsatlar bulduk fakat ilk yarı bize yakışmayan performans ortaya koyduk. böyle kulüplere karşı zor oluyor. Bazen gücümüz yetiyor bazen yetmiyor. Daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Biz her hafta analizlerimizi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Çalıştığımız yerden geldi penaltı"

Maçın 15. dakikasında Wout Weghorst tarafından kullanılan penaltıyı kurtaran Onurcan, o pozisyon hakkında şunları söyledi: "Öncesinde gol oldu. Hakeme sen penaltı çal bir şansımız olsun dedim. Çalıştığımız yerden geldi penaltı. Benim için de mutluluk verici oldu."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş hasrete son verdi! Yeni transfer 3 puan aldı
Habere Git

"Maç oynanırken oyun kuralları değişmediyse ofsayt değil"

Maçın 90. dakikasında ağlara giden topu gol değeri kazanmayan Oğulcan Çağlayan ise hakemin elin önde olduğunu ve bu sebeple ofsayt olduğunu belirttiğini kaydetti. Oğulcan, "Beşiktaş'ı tebrik ederim, kazandılar. Benim de ilk golüm olacaktı, çok anlamlı olacaktı. Maç oynanırken oyun kuralları değişmediyse elin önde olmasıyla ofsayt olmaz. Hakem benim ofsayt olmadığımı, Hayrullah'ın elinin önde olduğunu söyledi. Beşiktaş kazandı. Son 10 dakikalık oyunumuz beraberliği hak etti. Hafta içi de iyi çalışan takım var. Oyun disiplininden kopmamaya çalışıyoruz. Umarım önümüzdeki hafta 3 puanı alırız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler