Adana Demirspor'da Onyekuru ve Semih Güler, Galatasaray maçını değerlendirdi

Orhan Gülek
01.10.2022 - 22:28 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 22:37

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Maç sonu sarı kırmızılıların eski futbolcusu Henry Onyekuru ve Semih Güler değerlendirmede bulundu.

Adana Demirspor'da Onyekuru ve Semih Güler, Galatasaray maçını değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor'un Galatasaray'ı konuk ettiği maçta gol sesi çıkmadı. Maç sonu Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru ile Adana Demirspor'un sağ beki Semih Güler açıklamada bulundu.

Onyekuru: "Futbolda her şey istediğiniz gibi gitmiyor"

Çıktığı 7 maçta 2 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Onyekuru, eski takımına karşı oynamanın farklı bir duygu olduğunu dile getirdi. Nijeryalı yıldız "Maç başlamadan önce 3 puan istiyorduk. O yüzden üzgünüm. Futbolda her şey istediğiniz gibi gitmiyor. 10 kişi kaldık ve sonrasında takımla birlikte savaştık ve 1 puanla ayrıldı. O yüzden mutluyum. Galatasaray'a karşı oynarken bir şeyler hissettim ama burada yeni bir macera başladı. Sahaya çıkınca galip gelmek istiyorum ve yüzde 100'ümü veriyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan, 10 Adanalı'ya diş geçiremedi
Habere Git

Semih Güler: "3 puan istiyorduk ama olmadı"

Adana Demirspor'un 27 yaşındaki sağ beki Semih Güler ise "Maç öncesinde 3 puan istiyorduk. Evimizde puan kaybetmek istemiyoruz ama neredeyse 1 devre 10 kişi, oynadık. Hava şartları çok zordu. İyi bir maç oldu. Taraftar bizi yalnız bırakmadı. Galatasaray da çok güçlü bir takım. 3 puan istiyorduk ama olmadı, haftaya 3 puan almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler