Onyekuru, Emre Belözoğlu'nu geçti!

13.03.2021 - 22:52 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 23:19

Galatasaray haberleri...Henry Onyekuru, Galatasaray forması ile 22. golüne imza atarken, atılan gol sayısında Galatasaray tarihindeki birçok oyuncuyu geride bırakmayı başardı. Nijeryalı yıldız bugün attığı gollerle, bir dönem Galatasaray forması giyen Emre Belözoğlu'nu da geçti. İşte detaylar...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da üçüncü dönemini geçiren Henry Onyekuru, bugün attığı gollerle tarih yazdı.

Galatasaray'da, Kayserispor galibiyetinin final bölümünde baş aktör olan Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı forma altında 22. golünü kaydetti. Bu sezon Süper Lig'de, dokuzuncu maçında beşinci golünü atan Nijeryalı futbolcu, Galatasaray tarihindeki yerini adım adım geliştiriyor.

Drogba, Saunders, Emre Belözoğlu

Kayserispor maçı öncesi, Galatasaray forması ile toplamda 20 golü bulunan Onyekuru, önce Drogba ve Ilie gibi yıldızıları, daha sonra da Dean Saunders ile Emre Belözoğlu'nu geride bıraktı. 

Şu an Fenerbahçe Sportif Direktörü olan Emre Belözoğlu, Galatasaray'da beş sezon oynamış ve 21 gol atmıştı.

Onyekuru, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, ''Çok önemli bir maçtı. iyi de oynadık. Takıma bu şekilde katkı verdiğim için mutluyum.  Burada önemli olan 3 puanı almaktı. Bazen ilk 11 başlayıp hiç gol atamazsınız, bazen sonradan girip iki gol atarsınız, olabiliyor böyle şeyler'' dedi. 

Onyekuru: ''Bazen oyuna girip 2 gol atarsınız, bazen hiç''
 

Senin için hazırladığımız haberler