Adana Demirspor'da Onyekuru'nun Suudi Arabistan'a Transferi Bitme Noktasında

Burak Alaca
11.08.2023 - 00:43 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 01:00

Yukatel Adana Demirspor'un Nijeryalı sol kanat oyuncusu Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Pro League ekibi Al-Fahya'ya transfer oluyor. İşte detaylar...

Adana Demirspor'da Onyekuru'nun Suudi Arabistan'a Transferi Bitme Noktasında

Salim Manav-AJANSSPOR

UEFA Konferans Ligi'ne katılmak için mücadele eden Trendyol Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'da bir ayrılık kapıda. Takımın Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru takımdan ayrılıyor.

Anlaşma sağlandı

Adana Demirspor, Olympiakos'tan yaz aylarında bonservisini aldığı 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Henry Onyekuru'nun transferi için Suudi Arabistan Pro League ekibi Al-Fahya ile anlaşma sağladı.

"Bonservisini almak zorundaydık"

 Adana Demirspor Başkanı geçtiğimiz sezon Olympiakos'tan kiraladıkları Henry Onyekuru'nun bonservisini almaları hakkında "Kullanmak zorundaydık. Yaptığımız pazarlıkta Avrupa'ya gidersek kullanma durumu vardı" ifadelerini kullandı. Adana Demirspor, 25 yaşındaki futbolcu için Olympiakos'a 3.5 milyon Euro ödedi.

İlgini Çekebilir
Osijek'e Demir yumruk!
Habere Git

Trabzon'un sevgilisi ile takım arkadaşı oluyor

Henry Onyekuru'nun transfer olacağı Al-Fahya'da, 2018-2022 arası Trabzosnpor'da forma giyen ve burada Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Anthony Nwakeme'de top koşturuyor.

30 maçta forma giydi

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'un formasını toplamda 30 karşılaşmada sırtına geçiren başarılı kanat oyuncusu 8 kez fileleri sarsarken, 3 kez de takım arkadaşlarına servis yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler