Onyekuru transferinde Fenerbahçe gerçeği!

05.01.2020 - 11:21 | Son Güncellenme: 05.01.2020 - 11:24

Onyekuru transferinde Fenerbahçe gerçeği!

Galatasaray, Fransa'da Monaco forması giyen eski oyuncusu Henry Onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Onyekuru için Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ancak; futbolcunun sarı-lacivertlilere sıcak bakmadığı öne sürüldü.

Onyekuru, Monaco'da aradığını bulamadı

Kiralık geldiği G.Saray'da yola devam etmek isteyen Onyekuru, Florya'daki evini bile boşaltmazken Everton 15 milyon Euro'ya yıldız ismi satınca mecburen Monaco'nun yolunu tuttu.

Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fransa'da aradığını bulamayan Onyekuru'nun ayrılacağı iddiaları sonrasında Fenerbahçe de devreye girdi.

Comolli ile görüşmedi

Galatasaray'a dönmek isteyen Nijeryalı, Rusya'dan gelen iki teklifin yanı sıra kendisine talip olan Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli ile menajerinin görüşmesine bile izin vermedi.

Onyekuru: "Galatasaray'dan başka takımda oynamak istemiyorum"

Onyekuru'nun, "Kararımı kimse değiştiremez. Kiralık olarak Galatasaray'dan başka takımda oynamak istemiyorum" dedi ve Fenerbahçe transferden çekildi.

Menajeri: "Fenerbahçe ile hiçbir görüşme yapmadık"

Futbolcunun menajeri William D'Avila, Radyospor'a verdiği özel röportajda ise Fenerbahçe ile hiçbir görüşme yapmadıklarını dile getirdi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler