Onyekuru ve Ndiaye transferinde son durum! Menajeri açıkladı!

01.01.2020 - 15:28 | Son Güncellenme: 01.01.2020 - 15:34

Onyekuru ve Ndiaye transferinde son durum! Menajeri açıkladı!

Ünlü futbolcu temsilcisi William D’Avila, Radyospor'a çok özel açıklamalar yaptı. Henry Onyekuru, Galatasaray'a transfer oluyor mu? Badou Ndiaye için neler söyledi? Onyekuru'ya Fenerbahçe'den transfer teklifi var mı? Da Costa, Galatasaray'a mı geliyor? Tüm bu sorular, Radyospor'da yanıt buldu.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan William D’Avila şunları söyledi:

Onyekuru, Galatasaray'a dönüyor mu? Transferde son durum ne?

Umarım en kısa sürede Monaco ile Galatasaray, Henry Onyekuru için anlaşmaya varır. Kısa sürede kulüplerin bir bilgilendirme yapacağını düşünüyorum. Onyekuru Galatasaray'a dönmek ve iyi bir dönem geçirmek istiyor. Başarılı olmak için çok istekli. Son detaylar konuşuluyor. Ben transferin gerçekleşmesi adına her şeyin pozitif olduğunu söyleyebilirim. 

Fenerbahçe, Onyekuru için transfer teklifi yaptı mı?

Fenerbahçe transfer için devreye girmedi. Bu yöndeki bilgiler, haberler doğru değil. 

Tino Kadewere, Galatasaray ile anlaştı mı?

Tino Kadewere için Galatasaray'dan yetki almadım. Menajeri benim arkadaşım. Galatasaray'dan da bir ilgi yok. Bunların tamamı asılsız. Bu bilgiler doğru değil. 

D'Avila: "Emre Kılınç devre arasında değil, sezon sonunda ayrılacak"

Ocak ayında Emre Kılıç'ın takımdan ayrılma durumu yok. Takımı lider. Sezon sonuna kadar takımda kalmasına karar verildi. Sezon sonunda Sivasspor'dan ayrılacak. Onun için en iyi olan tercihi yapacağız. Ocak ayı için bir ayrılık söz konusu değil. Sözleşmesi bittikten sonra geleceğiyle ilgili en doğru kararı vereceğiz.

Emre Kılınç'ın yeni adresi neresi olacak?

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek. İstanbul'daki bütün büyükler Emre ile ilgileniyor. Önümüzdeki 3 ay boyunca sergileyeceği performansı da görmek gerekiyor. Sivasspor'da kalan maçları düşünüyor. Elbette buradaki iyi performans da geleceğini şekillendirecek. Yaz dönemi için İstanbul'un büyük kulüpleri kendisiyle ilgileniyor. 

Belhanda için teklif geldi mi?

Belhanda ile ilgili bir teklif yok. Galatasaray'dan görüşmemiz için bir çağrı gelirse bir araya geliriz. Böyle bir durum gerçekleşmedi. Her dönem ayrılacağı yönünde haberler çıkıyor. Oradaki durum nedir? Bunu tam olarak bilmem için de kulüple görüşmemiz gerecek. Sadece Belhanda konusu değil, beni ilgilendiren tüm konularla ilgili Galatasaray ile bir görüşme yapma durumumuz olabilir.

"Ndiaye için Trabzonspor çok iyi bir seçenek"

Ndiaye, Türkiye'de oynamak istiyor. Trabzonspor onun için çok iyi bir seçenek. Elbette resmi bir açıklama yapılmadı. Gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Da Costa Galatasaray'a transfer olacak mı?

Ocak ayında hangi oyuncuların ayrılma durumu var, onu değerlendireceğiz. Da Costa çok başarılı bir dönem geçirdi. Al-İttihad ile sözleşmesini feshetti. Galatasaray ile anlaştığımız ya da görüştüğümüzü söyleyemem. Onun da yeni sözleşme ile ilgili kişisel beklentileri var. Özel bir oyuncu.

Senin için hazırladığımız haberler