Onyekuru veda etti

04.07.2020 - 19:00 | Son Güncellenme: 04.07.2020 - 19:08

Son dakika transfer haberi... Galatasaray, kiralık sözleşmesi sona eren Henry Onyekuru'nun arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrıldığını duyurdu.

Onyekuru veda etti

Galatasaray, devre arasında Monaco'dan kiralanan Onyekuru'nun takımdan ayrıldığını duyurdu.

Sarı kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Kiralık sözleşmesi biten Henry Onyekuru, teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Yolun açık olsun" denildi.

Galatasaray'dan iki gün önce yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile olan kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona eren profesyonel futbolcu Henry Onyekuru, sözleşmesinin uzatılması için AS Monaco FC ile yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuç alınamamasından dolayı antrenmanlara çıkamamıştır. AS Monaco FC'nin sezon başı hazırlıkları için davet edilen oyuncunun, sözleşmesinin uzatılması hususunda kulübü ile görüşmeler devam etmektedir" ifadesi kullanılmıştı.

Onyekuru'nun performansı

Sarı kırmızılılarda ikinci dönemini geçiren Onyekuru, Galatasaray formasıyla 2'si kupa olmak üzere toplam 12 maça çıkarken 1 gol 2 asistle oynadı.

Henry Onyekuru tek golünü Galatasaray'ın 21 yıllık Kadıköy özlemini dindirdiği 3-1'lik Fenerbahçe derbisinde atmıştı.

Fatih Terim'den Onyekuru paylaşımı

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sosyal medya hesabından Onyekuru ile olan bir foğrafını paylaştı ve "Seni özleyeceğim evlat" ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Onyekuru'dan Galatasaray'a veda mesajı

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona eren Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, veda mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 23 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'da geçirdiğim ikinci dönemde gördüğüm sevgi için ne kadar teşekkür etsem yetmez. Her zaman kalbimde olacaksınız. Tekrar buluşmak üzere." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler