Onyekuru'nun ailesi İstanbul'da mı? Menajerinden transfer...

09.01.2021 - 15:59 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 18:16

Türkiye'de ara transfer döneminin en merak edilen isimlerinin başında yine Henry Onyekuru geliyor. Monaco ile ipleri koparan yıldız oyuncu İstanbul'a hangi kulüp için gelecek? Menajeri ne cevap verdi. İşte detaylar...

Onyekuru'nun ailesi İstanbul'da mı? Menajerinden transfer...

Süper Lig'de çetin bir yarış devam ederken, 5 Ocak'ta transfer döneminin başlamasıyla kulüpler bu alanda da sıkı bir rekabete girdi. Türkiye'de transfer döneminin en gözde isimlerinden biri yine eski Galatasaraylı Henry Onyekuru oldu.

Kulübü Monaco ile kimyası bir türlü tutmayan ve kadro dışı kalan Nijeryalı futbolcu rotayı yine ülkemize çevirdi. Bugün Onyekuru'nun Fransa'ya döndüğü ancak ailesini ve bavullarını İstanbul'da bıraktığına yönelik haber özellikle Galatasaraylılarda büyük heyecan oluşturdu.

Menajeri ne dedi?

Henry Onyekuru'nun menajeri Galatasaraylıların çok yakından tanıdığı ve sarı-kırmızılı takımda birçok oyuncusu bulunan Willam D'Avila...

Ünlü menajer Onyekuru'nun Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberleri "Tamamlanmış bir şey yok" diye cevaplarken medyaya yansıyan iddiaları "Doğru değil. Sadece saçmalık" şekinde yanıtladı.

Ancak özellikle transfer dönemlerinde menajerler bazı konularda gerçeği saklayabiliyor. Onyekuru'ya Fenerbahçe'nin de Başakşehir'in de ilgisi büyük. Peki D'Avila, Onyekuru'yu hangi kulübe götürecek.

Riske girer mi?

William D'Avila'nın hali hazırda Galatasaray'da Belhanda, Etebo, Emre Kılınç gibi oyuncuları mevcut.

Ve bir süredir Galatasaray'la birçok transferde masaya oturdu ve iyi de para kazandı. Bu sebeple sarı-kırmızılı kulüple ilişkilerini bozma riskine girmesi düşük bir ihtimal. D'Avila'nın, Onyekuru'yu Fenerbahçe'ye götürmesi mutlaka Galatasaray ile ilişkilerini etkileyecektir.

Diğer taraftan Galatasaray'ın mevcut yönetiminin görev süresi mayıs ayında doluyor. D'Avila'nın tercihleri bu transfer sürecinde belirleyici olacak. Galatasaray'ın yaz döneminde kalan artı bir milyon Euro'su bulunuyor. Ve bu para da Onyekuru'nun kiralanması için kullanılabilir.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler