Onyekuru'nun Galatasaray'dan neden ayrıldığı belli oldu

05.12.2020 - 13:11 | Son Güncellenme: 05.12.2020 - 13:17

Son dakika Galatasaray transfer haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru'nun temsilcisi William D'avila'dan açıklama geldi. D'avila, "Onyekuru indirim teklifini kabul etti ve en azından sonuna kadar Galatasaray'da kalmak istedi" dedi. İşte detaylar...

Onyekuru'nun Galatasaray'dan neden ayrıldığı belli oldu

Ocak'ta Galatasaray'a dönmesi gündemde olan Henry Onyekuru ile ilgili, oyuncunun temsilcisi William D'avila çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Ücretinde indirim talep direkt kabul etti

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan D'avila, "Onyekuru hakkında söylenenlerin hiçbiri doğru değil. Ücretinde indirim talep edildiğinde, hiç ikiletmeden, direkt kabul etti. Bu resmî ve kulüp kayıtlarında var. 

"Galatasaray'da tamamlamak istedi"

Galatasaray'da hiçbir sorun yaşamadı. Galatasaray'da daha fazla kalmak için her zaman daha iyisini vermeye çalıştı. Fakat ne yazık ki Monaco teknik direktörü onu yeni sezon planlamasında düşündüğü için sezon başı çalışmalara çağırdı. Henry sezonu Galatasaray'da tamamlamak istedi; ama Monaco bunu kabul etmedi" dedi.  

"Kötü olan bir şey yok"

William D'avila, "Henry geçen sezon 16 gol attı. 7 gol pası verdi. Galatasaray'ın 21 yıl sonda Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında elde ettiği galibiyette büyük pay sahibi oldu. Henry Onyekuru ile Galatasaray arasında sadece güzel şeyler var. İyi hatıralar. Kötü olan bir şey yok" şeklinde konuştu

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

23 yaşındaki Nijeryalı yıldızın Fransız ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler