'Onyekuru'ya hanım bozuk attı!'

24.07.2018 - 08:48 | Son Güncellenme: 24.07.2018 - 11:48

Henry Onyekuru ile sözleşme imzalayana kadar görüşmeleri herkesten gizlediklerini anlatan Başkan Cengiz, “Karıma bile söylemedim. Abdurrahim de Fatih de söylemedi. Hanım bozuk attı ama bu işler böyle olur” diye konuştu.

'Onyekuru'ya hanım bozuk attı!'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada hem transfer çalışmaları hem de takımdaki son durum hakkında bilgi verdi. Valencia maçında gol atan Onyekuru’nun gelişini değerlendiren Cengiz, “Henry Onyekuru transferi gizli oldu. Karıma bile söylemedim. Abdurrahim de Fatih de söylemedi. Bu basın ile aramızdaki seviyenin aynı olduğunu gösterdi. Hanım bozuk attı ama bu işler böyle olur. Hocanın izleyip gelişimini takip ettiği bir oyuncuydu” ifadelerini kullandı.

‘Milan önce bizi aradı’

UEFA’nın Milan’a verdiği men cezasının CAS tarafından kaldırılmasını yorumlayan Cengiz, “Milan başkanı, UEFA’ya gitmeden önce beni aradı. Bizi örnek göstereceğini söyledi. Bizden de doneleri alarak başvurdular” dedi. Başkan, Tunus’ta hazırlık maçı ayarlanmasının sebebini ise “140 bin Euro artı bütün masraflarımız onlardan. Yayın geliri maç başı 100 bin Euro. Onlar davet etti. Maçı alma sebebimiz gelir” sözleriyle açıkladı.

‘Terim’in hamlesi büyük’

“Kampa 8 genç oyuncunun birden gelmesi bizi mutlu etti” diyen Cengiz, “Terim’in bu hamlesi çok büyük. Eğer gençler başarılı olursa hem biz kazanacağız hem de Türk futbolu. Mevcut kadrodaki futbolcuların mutlaka problemleri olacaktır. Hangi ailede problem yok? Her zaman söylediğim gibi, öncelik Galatasaray” açıklamasını yaptı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler