Eski Galatasaraylı Onyekuru’ya Süper Lig’den talip

05.09.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 22:01

Süper Lig’de sezona fırtına gibi başlayan Eyüpspor, transferde gaz kesmiyor. İstanbul ekibi, daha önce Galatasaray ve Adana Demirspor formalarını giyen Henry Onyekuru’yu gündemine aldı.

Eski Galatasaraylı Onyekuru’ya Süper Lig’den talip

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele veren Eyüpspor, 4 haftası geride kalan sezonda 8 puan toplarken, dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı. Dikkat çekecek transferlere imza atan İstanbul ekibi, flaş bir transfer için de gaza bastı.

Temaslar kuruldu

Kadrosunu baştan aşağı değiştiren ve derin bir havuz oluşturan Eyüpspor, şimdi de gündemine Henry Onyekuru’yu aldı. Süper Lig’de Galatasaray ve Adana Demirspor formalarını da terleten Nijeryalı futbolcuyla ilk temas kuruldu.

Al-Fahya forması giyiyor

Hali hazırda Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha formasını giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu, Süper Lig ile 2019-2020 sezonunda Galatasaray’a transfer olarak tanıştı. Toplamda 1 sene Galatasaray formasını giyen Onyekuru, 1 sezon da Adana Demirspor’un başarısı için ter döktü.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor Asbaşkanı Kulaksız yeni transferi duyurdu!
Habere Git

Adana Demirspor ve Galatasaray formaları giydi

Galatasaray ile 71, Adana Demirspor’la da 30 maça çıkan deneyimli futbolcu, Süper Lig kariyerinde ise 83 maça çıktı. 28 gol atan Onyekuru, 14 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

1 yıl daha sözleşmesi var

Geçtiğimiz sezon başında Adana Demirspor’dan 3.2 milyon Euro karşılığından Al-Fayha’ya transfer olan Onyekuru, Suudi ekibiyle 34 maçta 11 gol ve 3 asist üretti. Başarılı futbolcunun kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler