Napoli, Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde'yi transfer etmek istiyor

Arif Can Yıldız
26.06.2024 - 16:38 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 16:45

Napoli’nin yeni teknik direktörü Antonio Conte, Süper Lig ekibi Fenerbahçe’de forma giyen Hollandalı Jayden Oosterwolde’nin transfer edilmesini istedi.

Napoli, Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde'yi transfer etmek istiyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe’de iç ve dış transfer hareketliliği sürerken Avrupa devleri de Sarı-Lacivertli formayı giyen bazı futbolcular için kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Oosterwolde’ye talip var

Çizme basınından Tuttosport’un haberine göre Serie A devi Napoli, Fenerbahçe forması giyen Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde’yi transfer etmek istiyor.

Conte’nin özel isteği

Haberde yer alan detaya göre Parma formasıyla Serie B’de top koşturan oyuncuyu Napoli ekibinin yeni hocası İtalyan teknik adam Antonio Conte, kadrosunda görmeyi çok istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’yi üzecek haber geldi! Türkiye’ye gelmek istemiyor
Habere Git

Fenerbahçe’nin beklentisi 30 milyon Euro

23 yaşındaki sol bek için İstanbul temsilcisinin bonservis beklentisi ise 30 milyon Euro. Surinam asıllı Hollandalı sol bekin Sarı-Lacivertlilerle sözleşmesi 2027 yılında son bulacak.

Geçen sezon performansı

1.89 boyundaki sol bek geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 43 maça çıkarken 2 gol kaydetti. Yetenekli futbolcu bu maçların 22 tanesinde stoper olarak görev yaptı. Fenerbahçe, Oosterwolde'yi Parma'dan 6 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler