Başakşehir'den Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Keny Fenerbahçe Finalini Yorumladı

Akın Ungan
26.05.2023 - 00:08 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 00:20

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü'nü eleyen Medipol Başakşehir finale yükseldi. Finalde Fenerbahçe'nin rakibi olan Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Keny açıklama yaptı.

Başakşehir'den Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Keny Fenerbahçe Finalini Yorumladı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü'nü 1-0 ve 2-2'lik skorlarla geçmeyi başaran Medipol Başakşehir adını finale yazdırdı. Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Boz Baykuş'ta Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Philippe Keny açıklamalarda bulundu.

Gürler: "Oğlumu kupanın içine oturtacağım"

Başakşehir'in ilk golünü atan Serdar Gürler, "Bugün anlamlı bir gün, oğlumun doğum günüydü. Finaldeki biletimi ona armağan ediyorum. Ona söz verdim, onu kupanın içine oturtacağım" ifadelerini kullandı.

"Avrupa'ya gitmek Fenerbahçe finalini kazanmaktan geçiyor"

Gürler, "Bugün çok zor bir maç olacağını biliyorduk. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Kendi düşüncem, 90 dakika boyunca oyuna hakimdik. Büyük karakterler, büyük oyuncular bu zamanlarda belli olur. 2'yi atabildik. Önümüzdeki 2 lig maçı var. Hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Bu da Fenerbahçe finalini kazanmaktan geçiyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'ndan final yorumu! "Ben ekmek yediğim yerde her zaman karşılığını verdim"
Habere Git

Türüç: "Kazanmak, kupayı almak istiyoruz"

Golde Serdar Gürler'e asisti yapan isim Deniz Türüç ise şunları kaydetti: "Önemli bir maçtı. İki ayaklı bir maç, kazandığımız için mutluyuz. İyi bir atmosfer vardı. Tolunay hocayı tebrik ediyorum. 2 lig maçı daha var. Ama önemli olan final. Elimizden geleni yapacağız. Kazanmak, kupayı almak istiyoruz. Serdar ile ikili ilişkimiz çok iyi. Maç öncesi bunu konuştuk. Sezonun başlarına doğru ona asist yapmıştık, bayağıdır yapmamıştım. Maç öncesi konuştuk. Takıma katkıda bulunduğum için mutluyum ama bu benim değil, takımın başarısı"

"Sarı kartlık durum yoktu, hakemin kendisi de 'bir şey yoktu' dedi"

Finalde eski takımı Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Türüç, "Hakem bugün inanılmaz gergindi. Bence sarı kartlık bir durum yoktu. Konuşuyordum, Ömer'e hareket yapıyordum, hakem üstüne alındı herhalde. Kendisi de 'bir şey yoktu' dedi. Önemli değil. Fenerbahçe eski takımım, camiayı çok seviyorum. Onun için büyük maç, ama orada artık Fenerbahçe için değil Başakşehir için oynayacağım. Ve inşallah kupayı kazanacağız" şeklinde konuştu.

Keny: "Bir final müsabakası oynanmaz, kazanılır"

Başakşehir'e final biletini veren Philippe Keny, "Zorlu bir maçtı. Trabzon'u elemişlerdi. İç sahada oynadıkları zaman zorlu geçeceğini biliyorduk. Bu golü ben attığım için çok mutluyum. Tabii ki de takımın verdiği mücadele, hep beraber başarılan bir durum var. Bir final müsabakası kesinlikle oynanmaz, kazanılır. Son karşılaşmada kupayı götürmeye çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler