Orduspor avantajlı skor peşinde

06.01.2016 - 10:40 | Son Güncellenme: 06.01.2016 - 10:40

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası 2. turda yarın deplasmanda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Nymburk ile karşılaşacak Orduspor, rakibi karşısında avantajlı skoru elde etmeyi hedefliyor.

Orduspor Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan yaptığı açıklamada, perşembe günü Avrupa Kupası maçında zorlu bir rakip karşısında önemli bir sınav vereceklerini söyledi.

Avrupa Kupası'nda ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu ve bunu başardıklarını belirten Karahan, "İlk hedefimiz olan gruptan çıkmayı başardık. Şimdi ikinci turdayız, buradaki hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek" dedi. 

Orduspor'un yaşadığı sıkıntıların ortada olduğuna dikkat çeken Karahan, şunları kaydetti:
"Bilindiği üzere şu dönemde bir geçiş süreci yaşıyoruz. Gerçekçi olmak lazım. Bir taraftan giden oyuncuların yerine gelenleri takıma adapte etmeye çalışıyoruz, diğer taraftan yeni transferler için görüşmeler yapıyoruz. Tüm bunlar olurken de ligde ve Eurocup'ta mücadele ediyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Eurocup maçında rakibimiz oldukça güçlü. Hedefimiz rövanş için avantajlı bir sonuç alabilmek. Sahamızda oynayacağımız ikinci maçtan önce takıma gereken takviyeleri yapıp, yine hedeflerimiz doğrultusunda mücadele edeceğiz ama yine söylüyorum, bizim bu sene asıl hedefimiz ligde kalmak. Tüm çalışmalarımızı da bu öncelikler doğrultusunda yapıyoruz."

Çek Cumhuriyeti'nin Nymburk kentinde CEZ Sportovni Spor Salonu'nda oynanacak Nymburk-Orduspor karşılaşması TSİ 20.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler