Orduspor basketbolda üzüldü

07.12.2015 - 12:48 | Son Güncellenme: 07.12.2015 - 12:48

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Abdullah Gül Üniversitesi'ne 88-70 yenilen Orduspor'da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Orduspor Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan, yaptığı açıklamada, karşılaşmayı son periyottaki etkisiz oyunları sonucu kaybettiklerini söyledi. 

Abdullah Gül Üniversitesi'ni galibiyet dolayısıyla tebrik eden Karahan, "İyi oynadık, iyi mücadele ettik ancak son periyotta istediklerimizi yapamadık. Maçın son dakikalarında iyi oynayan taraf Abdullah Gül Üniversitesi'ydi. Bizden daha iyi oynadılar ve maçı kazandılar. Yapacak bir şey yok, artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. 

Karahan, rakiplerinin çok güçlü olduğunu vurgulayarak, "Şampiyonluğa oynayan bir ekip. Sezon başında da kurdukları kadroyla ligin en iddialı takımlarından olduklarını gösterdiler. Bu açıdan da baktığımızda rakibimiz bizden çok güçlüydü. Biz yine takım olarak maça çok iyi başladık ama sonunu getiremedik. Yenildiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Bu sezonki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu dile getiren Karahan, "Bu sezon lig çok zor. Çok çekişmeli maçlar oluyor. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Orduspor'un da gücü ortada. Bu sezon ligde kalmayı hedefliyoruz. İnşallah bunu başaracağız" ifadesini kullandı. 

Karahan, ligde 12. sıraya gerilediklerini, en kısa sürede toparlanıp yeniden yükselişe geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler