Orduspor son 8 peşinde!

18.12.2015 - 18:14 | Son Güncellenme: 18.12.2015 - 18:14

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası 2. turda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Nymburk ile eşleşen Orduspor, zorlu rakibinden çekinmiyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon Orduspor'un FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda ikinci defa mücadele ettiğini belirterek, tarihinde ilk defa bir üst tura çıktığını vurguladı.

Grubu 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamlayarak adlarını bir üst tura yazdırmayı başardıklarını ifade eden Deringöl, "Şimdi son 16 takımın arasındayız. İnşallah Nymburg karşısında istediğimiz sonuçları alıp, adımızı son 8 takım arasına yazdırmak istiyoruz" dedi.

Deringöl, eşleşmede Nymburk gibi zorlu bir rakibe denk geldiklerine işaret ederek, "Rakibimizi incelediğimizde, kendi liginde oynadığı 12 maçın tamamını kazandığını görüyoruz. Böylesine zorlu bir rakip ama Orduspor olarak bundan hiç korkmuyoruz. Belki en zor rakiplerden birisine denk geldik ama rakibimizden çekinmiyoruz" diye konuştu.

Nymburk ile ilk maçı 7 Ocak'ta deplasmanda oynayacaklarını anımsatan Deringöl, "İkinci maçımızı ise 14 Ocak'ta sahamızda oynayacağız. İnşallah son maçı sahamızda oynamanın avantajı ile adımızı bir üst tura yazdırmayı başarırız" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler