Orduspor, TTT Riga maçına odaklandı

01.12.2015 - 17:07 | Son Güncellenme: 01.12.2015 - 17:07

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda 3 Aralık Perşembe günü TTT Riga'yı ağırlayacak Orduspor'da, başantrenör Deringöl, rakiplerini yenmeleri durumunda bir üst tura çıkmayı da büyük oranda garantileyeceklerini söyledi.

Orduspor oyuncuları ve teknik heyet, özel bir okulda düzenlenen panele katıldı. Burada öğrencilerle bir araya gelen mor-beyazlı oyuncular, kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Panelin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Deringöl, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nı değerlendirdi. 

Letonya temsilcisinin çok güçlü bir ekip olduğunu belirten Deringöl, "Yenmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Bizim hedefimiz birinci olarak gruptan çıkmak. Rakibimizi yenmemiz durumunda bir üst tura çıkmayı da büyük oranda garantiliyoruz" dedi. 

Bir üst tura avantajlı bir şekilde çıkmak istediklerini dile getiren Deringöl, "O yüzden çok çok önemsediğimiz bir maç. İnşallah taraftarımızın destekleriyle kazanan taraf olacağız" diye konuştu.

Deringöl, bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını kaydederek, "Başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün basketbol severleri maça bekliyoruz. Bütün şehrin bu maça odaklanmasını istiyoruz. Saat 20.30'da başlayacak maçta tribünleri dolu görmeyi arzuluyoruz" ifadesini kullandı.

"Bu maç bizim için çok değerli"
Takım kaptanı Gülşah Gülşah ise TTT Riga ile yaptıkları ilk maçta sakat olduğu için oynayamadığını ancak perşembe günkü maçta görev alabileceğini belirterek, "Eğer maçı 6 sayı farkla kazanırsak grup birincisi olma adına büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Bu maç bizim için çok değerli" değerlendirmesinde bulundu.

En büyük beklentilerinin tribünleri dolu görmek olduğunu vurgulayan Gülşah, "Taraftarlarımız bizim için çok büyük bir güç. Taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider ve kazanan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler