Orduspor'da galibiyet sevinci

25.10.2015 - 19:46 | Son Güncellenme: 25.10.2015 - 19:46

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Beşiktaş'ı 87-63 mağlup etme başarısı gösteren Orduspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Beşiktaş maçına iyi hazırladıklarını belirten Deringöl, "Rakibi iyi analiz ettik, önemli oyuncuları vardı, onları iyi durdurduk. Sahada oynayan oyuncularımın tamamı elinden gelenin en iyisini yaptılar. Maç bitene kadar hiç konsantrasyonumuzu bozmadık. Sonuç itibariyle kazanmasını bildik" dedi. 

Beşiktaş maçı karşısında alınan galibiyet çok anlamlı olduğunun altını çizen Deringöl, "Bu galibiyet bizim adımıza çok önemliydi. Morale ihtiyacımız olduğu bir dönemde kazandık. Bu galibiyeti alamasaydık belki strese girecektik. Bu galibiyet öz güvenimizi de getirdi. Bundan sonra daha öz güvenle maçlarımızı oynayacağız" diye konuştu. 

Hafta içerisinde Avrupa Kupası maçlarının başlayacağını, Beşiktaş galibiyetinin Kupa maçı önce kazanılmasının takıma moral sağladığını vurgulayan Deringöl, "Bu moralle ilk Avrupa Kupası maçımıza çıkacağız. İnşallah Avrupa maçlarında da istediklerimizi alacağız. Oyuncularıma güveniyorum" ifadesini kullandı. 

Deringöl, İstanbul'da oynadıkları maçta kendilerini yalnız bırakmayan Ordululara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler