Orduspor'da maddi kriz!

19.12.2015 - 14:34 | Son Güncellenme: 19.12.2015 - 14:34

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'da takım kaptanı Gülşah Akkaya, "Takımdan ayrılacak başka oyuncular da var. Bütün bunlar ister istemez psikolojik olarak oyuncularımıza yansıyor" dedi.

Gülşah Akkaya, yaptığı açıklamada, kulübün ekonomik sorunlarına değinerek, "Bizim dışımızdaki 13 takımın bütçeleri bizden hayli yüksek ve bütçe sorumluluklarını da bir şekilde yerine getiriyorlar" diye konuştu. 

Bir an önce ekonomik problemlerin aşılmasını beklediklerini söyleyen deneyimli oyuncu, "Zaten Orduspor çok geç kurulan bir takımdı. Ayrıca geçmişten gelen borçları var. Onlar halen ödeniyor. Geçen haftalarda da ABD'li takım arkadaşımız D'Andra Moss belli sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Takımdan ayrılacak başka oyuncular da var. Bütün bunlar ister istemez psikolojik olarak oyuncularımıza yansıyor. Beklentimiz bu sorunların bir an önce aşılması yönünde" ifadelerini kullandı. 

Gülşah Akkaya, şunları kaydetti:

"Hem teknik ekibimiz hem de idare ekibimiz eminim ki bu sorunların üstesinden gelmek için formül geliştirmeye çalışır. Yoksa bu şekilde giderse sıkıntı olacak. Belki Avrupa Kupası'nda da pek fazla ilerleyemeyeceğiz. Ayrıca ligde de son sıradayız. Açık söylemek gerekirse bulunduğumuz pozisyon düşündürücü ve üzücü. İnşallah bütün bu sorunlar halledilir. Biz buna yürekten inanıyoruz."

Deplasmanda yarın oynayacakları Edirne Belediyesi Edirnespor maçına da değinen Gülşah Akkaya, "Bu maçı kazanıp ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler