Trabzonspor, Adana Demirspor Maçı Hazırlıklarını Orhan Ak ile Sürdürdü

Akın Ungan
10.03.2023 - 15:29 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 15:36

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifasının ardından yardımcı antrenör Orhan Ak takımda kaldı. Ak, takımı Adana Demirspor maçına hazırladı.

Trabzonspor, Adana Demirspor Maçı Hazırlıklarını Orhan Ak ile Sürdürdü

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Bordo-Mavili kulüp, şampiyonluk yarışından uzak kalırken, Avrupa kupalarından da elendi.

Takım Orhan Ak'a emanet

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ardından teknik direkötör Abdullah Avcı da görevinden istifa etti. İstifalardan sonra takım ise Avcı'nın yardımcılığını yapan Orhan Ak'a emanet edildi.

Orhan Ak takımı Adana Demirspor maçına hazırladı

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, 12 Mart Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sırasında Bordo-Mavililer'in başında Orhan Ak bulundu.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor maçında Trabzonspor'un başında kim olacak?
Habere Git

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik sorumlu Orhan Ak yönetiminde saat 11.00’de çalışan bordo mavililer, antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ve 5’e 2 çalışma yaptı. Dar alan oyunlarıyla devam eden antrenmanın son bölümünde ise sonuçlandırma çalışması yapıldı.

4 oyuncu idmana çıkmadı

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Bakasetas, Trezeguet, Dorukhan ve Denswil idmana çıkmazken, U19 takımı oyuncularından Emirhan Zaman ve Mustafa Pınarcı A takımla birlikte çalıştı. Trabzonspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını yarın yapılacak antrenmanla tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler