Orhan Kaynak: "Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu"

27.10.2018 - 21:18 | Son Güncellenme: 27.10.2018 - 21:18

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak: "Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu"

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Hatayspor'a 1-0 mağlup olan Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı puansız tamamladıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orhan Kaynak, kendilerini coşkuyla destekleye taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamamanın üzüntüsü içinde olduklarını kaydetti.

Geride kalan haftada Adana Demirspor'a karşı deplasmanda aldıkları galibiyetin ardından, Hatayspor'u da yenmek için sahaya çıktıklarını aktaran Kaynak, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız ilk yarı istediğimiz taktik anlayışta başarılı oldular ve rakibe pozisyon vermediler. Belki biz de pozisyona giremedik ama ikinci yarının başında özellikle yediğimiz gole kadar, rakibi eksik yakaladığımız hızlı hücumlarda son pasları iyi değerlendiremedik. Hem bu son paslar ve son vuruşlar hem de atak bitirme de sıkıntımız vardı. Ayrıca, Eren Çinkılınç'ın arka arkaya iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalmasının akabinde çabuk gol yememiz, bizim dengemizi bozdu. Özellikle son 10 dakikada Diarra ile yine iki pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Geçen haftaki Adana Demirspor maçının devamında bir galibiyet serisinin başlangıcı olabileceğini düşünmüştük. Tabii her hafta problemler yaşanıyor, yönetim de istifa etti."

Senin için hazırladığımız haberler