Orhan Şam: "İlhan Cavcav'dan kalan miras..."

16.07.2017 - 13:31 | Son Güncellenme: 16.07.2017 - 13:31

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde forma giyen Orhan Şam, yeni sezon hakkında değerelendirmelerde bulundu.

Şam, kulüp web sitesine Ankara kampını ve Hollanda kampındaki beklentilerinden bahsetti. Sezona İlhan Cavcav’ın adının verilmesine de değinen tecrübeli oyuncu, “Onun ismine layık olmak için geçtiğimiz sezonun üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz” dedi.

Ankara’daki kampın yoğun geçtiğini Hollanda’da ise daha çok maç ağırlıklı bir kampın kendilerini beklediğini söyleyen Orhan şunları aktardı:

“Her kamp dönemi olduğu gibi Ankara kampı da yoğun geçti. İyi çalıştık, güzel bir kamp geçirdik. Ortamımız gayet güzel. İnşallah bıraktığımız yerden devam ederiz. Hollanda’da maç üzerine çalışmalarımız olacak. En iyi antrneman maçtır zaten. İnşallah kazasız belasız sakatlıksız şekilde bitiririz orayı da. Bir iki yabancı oyuncumuz geldi, aramıza yeni katılanlar oldu. Uyum sürecini atlatıp geçen senenin üzerine çıkmak istiyoruz.”

Altyapıdan Mert ve Berat’ın Hollanda kampına gelmesini de değerlendiren Şam, iki genç için şunları söyledi:

“14 yaşında buraya geldim, sağolsun rahmetli başkanımız beğendi aldı. Burada bu sistem bitmez diye düşünüyorum. Rahmetli başkanımızın bize bıraktığı en büyk miras, altyapımız. Bence Türkiye’de bir numara biziz bu konuda. Altyapıdan gelen Mert ile Berat da gayet iyi gençler. Üzerine biraz daha koyarak daha iyi yerlere gelecekler diye düşünüyorum.”

Son olarak sezona İlhan Cavcav’ın isminin verilmesi konusunda konuşan tecrübeli oyuncu, bunun gurur verici olduğunu söyledi ve sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Süper Lig sezonuna İlhan Başkanımızın adının verilmesi gurur verici. Bendeki yeri başkanımızın çok ayrı. Bizim için özel bir sezon olacak. İnşallah ona layık olarak ligi iyi bir oyunla, iyi bir puanla hem de ligde sıralama anlamında daha iyi yerde olur ve ona bu hediyeyi veririz.”

Senin için hazırladığımız haberler