Orhun Ene, 10'da 10 yapmalarını değerlendirdi

09.12.2017 - 23:09 | Son Güncellenme: 09.12.2017 - 23:09

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, 84-80'lik Pınar Karşıyaka galibiyetinin ardından, David John Kennedy'nin oynamamasının onlar için büyük kayıp, kendileri için avantaj olduğunu belirtti.

Pınar Karşıyaka'nın çeşitli sorunlarla uğraştığını kaydeden Ene, şöyle konuştu:

"Pınar Karşıyaka, kim oynarsa oynasın dirençli bir takım. Biz çok zor bir deplasmandan geldik, yollardayız. Deniz aşırı bir seyahatten geldik. Bugün tam olarak enerjimizi ortaya koymadık. Ritmin dışında yanlış kararlar verdik hücumda. Rakibimiz değişken savunmalar yaptı. Maçın böyle olacağını öngörmüştük. Oyunun sonunu iyi oynamak önemliydi, bunu da başardık. Dar rotasyondan dolayı Pınar Karşıyaka'nın maçın sonuna doğru düşeceğini tahmin etmiştik. Önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde önemli bir ULEB Avrupa Kupası maçımız var. Kazanırsak gruptan çıkmayı garantileyeceğiz. Bugün çok enerji harcadık, iyi dinlenmemiz lazım."

Ene, ligde 10'da 10 yapmalarının takımın karakteri ve kazanma isteğini göstermesi açısından çok önemli olduğunu, kendi adlarına doğru işler yaptıklarını söyledi.

Bu konumda bulunmalarının mutluluk verici olduğunu vurgulayan Ene, "Ancak bu galibiyetler bize bir şey kazandırmaz, bundan sonra da sürdürmemiz lazım." değerlendirmesini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler